Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Jan van Veen Auto's B.V.

Zijlstraat 3, 5305 EE ZUILICHEM

Openingstijden

317 beoordelingen

4,7

317 Reviews

Erwin

Een was en poets beurt mag ook wel bij de aflevering. Auto rijd erg goed.

Sharona

Afgelopen maand mijn Volkswagen polo gekocht bij Jan van Veen auto’s. Erg leuke verkoper waarmee we gezellig gepraat hebben en uiteindelijk ook een goede deal mee gesloten hebben. Ook mijn eigen auto tegen een gunstige prijs in kunnen ruilen. Ik kon de auto enkele dagen later al ophalen en alles is keurig afgehandeld.

Robbert

Eg een goede service van de mensen die daar werken auto rijd top

JP

Alles keurig geregeld

Ad

Mijn ervaring bij Jan van Veen is vooral goed door verkoper Klaas van Brakel. Ik kocht in 2017 een mooie Audi en alles was goed tot aan aflevering en service voor onderhoud toe! Onlangs heb ik een mooie VW Up! gekocht, het was dan voor mij ook niet moeilijk de beslissing te nemen en in de auto in te stappen om te kijken of Jan van Veen iets voor me had staan! En uiteraard, ik rijd weer met veel plezier rond!

Zeger van Loon

Goed ontvangen, er werd goed geluisterd naar wat we voor ogen hadden aan te schaffen en voor welke prijs. Uiteindelijk met een mooie Skoda daar een paar dagen later vertrokken. Heel netjes afgeleverd volgens afspraak en meer :-)

Ramalinga

Ik ben goed geholpen door Hans. Ik kreeg een goeie prijs voor mijn auto terug. En de nieuwe golf die ik heb gekocht bevalt goed. Hoop daar weer jaren plezier mee te hebben. Vriendelijke groet, Ramalinga Reddy

Younes

Ervaring is wel prima, alleen de airco zou nog gecheckt worden bij aflevering, maar zover ik merk is dat niet gedaan. De ventilatoren werken bijna niet en er komt amper lucht uit. Dit vind ik wel erg jammer, vooral met dit warme weer heb je wel een goede airco nodig

Habib

Voor het eerst begin mei langs geweest om een auto te bezichtigen die ik eerder op de website had gezien. Daar aangekomen zeer prettig en open ontvangen. Het personeel geeft je een prettig gevoel.. Bedankt Bert (en collega's). Al snel diezelfde dag de proefrit gemaakt en besloten om de Golf 7 GTE aan te schaffen. De Golf kon ik 5 dagen later ophalen nadat deze een kleine beurt heeft gehad met een nieuwe apk en nog wat puntjes in overleg. Bij het ophalen van de auto alles netjes volgens afspraak uitgevoerd. 5 weken later helaas een storing gehad, maar netjes is opgelost. Jan van Veen auto's heeft naast goede verkopers ook een zeer ervaren autotechnicus en een prettig werkplaatsteam. Zou ik Jan van Veen auto's aanraden? Jazeker! Zou ik er mijn volgende auto nog eens kopen? Jazeker!

Rob

Onlangs nieuwe VW Tiguan gekocht bij Jan van Veen auto’s. Betrouwbare mensen, komen afspraken perfect na, en geven uitstekende service.