Bekijk nu uw favorieten.

201 beoordelingen

4,8

201 Reviews

Robert

de aankoop van mijn golf GTE was erg fijn, na de testrit over de inruil van mijn oude auto gepraat en zo was de deal gesloten. De aflevering was ook goed, de gemaakte afspraken die er gemaakt waren zij hierin ook weer nagekomen. Bij deze Hans, perfect!!

Daisy

Nu voor de 2de keer weer een auto gekocht bij Jan van veen. Goede service, vriendelijke medewerkers. En het belangrijkste een hele fijne en goede auto!

Theo

Ik ben heel netjes geholpen, niemand die opdringerig was en hadden alle tijd voor ons. De auto bevalt uitstekend en in de toekomst zal mijn interesse naar van Veen auto’s als eerste keuze zijn wanneer ik een goede aut zoek.

Mandy

Super service ,je word goed geholpen ze denken met je mee . Mijn zoon heeft zijn eerste auto gekocht ..Mooi golf polo Een dikke duim

Edwin

Onlangs met tevredenheid een mooie Golf gekocht. Verkoopteam is klantgericht en adviseerde goed. Daarnaast een mooie auto park en ruime keuze. Aanrader voor als je een betrouwbare auto zoekt.

Kelly

Wij hebben paar jaar geleden een Seat gekocht bij Jan van Veen en tot nu toe hebben we nooit problemen gehad! Daarom hebben we onlangs ook een vw golf station gekocht bij Jan van Veen. Deze rijdt ook heerlijk! Bedankt voor de goede service!

Heidi

Ik was op zoek naar een nieuw betrouwbaar autootje. Na 8 jaar trouwe dienst moest mijn oude nu echt vervangen worden. Bij Jan van Veen auto's stonden 3 vergelijkbare autootjes waar ik interesse in had. Proefrit plannen ging soepel en bij aankomst werd ok netjes te woord gestaan. Ik reed proef in 1 v/d 3 en wist het eigenlijk meteen, mijn volgende auto word een van deze seat mii auto's. Binnen even overlegd en ik ging met mijn keuze de deur uit eigenlijk zonder dat ik in deze had proefgereden of langs was gelopen... Ze waren toch immers alledrie hetzelfde... Later op de dag werd ik gebeld dat mijn keuze toch wel een kleine vervelende beschadiging had. Waardoor ik mijn keuze heb aangepast. Ik vond dit echt een top service want ik was zelf immers niet zo slim geweest een rondje om de auto te maken. Nu rijd ik de auto een maandje en ben enorm blij met mijn keuze. Auto bedrijf Jan van Veen vroeg me zelf nog hoe hij bevalt ! De auto rijd heerlijk en nog belangrijker hij voelt betrouwbaar !

Urban

Alles goed geregeld fijne verkopers

Rico Van lubeck

Uitstekend bedrijf, ben heel blij met mijn nieuwe aankoop. Goede service.

Maxime

Ik mocht 5 min voor sluiting nog langs komen. Hans ging mij nog ruim helpen bij uitzoeken van een auto en ben weggegaan met een tevreden gevoel en met een aankoop van een mooie auto! Wat een goede service met een shout-out naar Hans :)