Bekijk nu uw favorieten.

147 beoordelingen

4,7

135 Reviews

Alexandra

Verrassend goed geholpen en uiteindelijk na een testrit en onderhandelingen een Audi A3 gekocht. Goede service en aflevering.

Paul

Al een tijdje op zoek naar een andere auto en deze gevonden bij Jan van Veen. Heel goed geholpen, auto is keurig afgeleverd, onderhoudsbeurt en bij afhalen werd de auto nog even gewassen. In de toekomst ga ik hier zeker terug!

Familie

Top auto gekocht, super blij mee. Bijzonder prettig geholpen bij de aanschaf en vandaag bij het ophalen van de auto.

Patrick

Vandaag mijn auto opgehaald. Super blij mee! Absolute aanrader als je een goede auto zoekt.

MJ

Onlangs een Audi A3 gekocht. Keurige auto, goede service en bij het inruilen van mijn oude Ibiza met hier en daar wat gebreken tot een mooie overeenkomst kunnen komen. Topbedrijf met behulpzame medewerkers die direct voor je klaar staan!

Mimoun

Top bedrijf goede voorraad auto.s en vriendelijk personeel

Stephan

Hele nette zaak met een goede service en mooie en goed onderhouden auto’s

Jaco

heel erg blij met mn nieuwe auto die ik bij Jan van Veen heb gekocht. wat een fijne en snelle service en een mooie auto voor een scherpe prijs . u ziet mij zeker terug

Jeffrey

Goed. Gastvrij ontvangen door een goede verkoper. Kreeg alle tijd en ruimte voor een proefrit, de deal was snel rond!

Wilfred

Onlangs een Audi A3 gekocht. Ik had geen eerdere ervaring met Jan van Veen auto\'s maar ik werd positief verrast. Door de no-nonsens mentaliteit en de korte lijnen. Hier kunnen ze bij andere autobedrijven nog wat van leren. Na de aanschaf was er een klein probleem met de sporing van de auto. Hiermee kon ik direct terugkomen en is zonder problemen opgelost. Bert en Klaas zijn prettig in de omgang.