Bekijk nu uw favorieten.

215 beoordelingen

4,8

215 Reviews

Madeline

Kwam toevallig uit bij Hans Jan van Veen ivm goede prijs van een Skoda Fabia die ik had gezien online. In eerste instantie snelle reactie op mijn interesse via marktplaats. Zonder dat ik het wist had mijn vriend ze ook benaderd en toen was de communicatie even stil omdat hij eerder langskwam om auto te bewonderen. Zij wilde mij geen valse hoop geven. Beschrijving klopte, Hans was aardig, eerlijk en had gelukkig geen slijmerige verkoop praatjes. Het voelde goed. Proefrit, deskundige informatie, auto in goede staat en keurig afgeleverd. Echt keurig. Ik werd opgehaald van het station toen ik haar ging ophalen. Mij hoor je niet klagen. Ik rij elke dag met plezier in mijn nieuwe wagen!

Wilco Van Vulpen & Lucia Prieto

Onze eerste auto samen kopen, onwijs spannend maar gelukkig heeft Hans ons van begin af aan uitstekend geholpen. Wij raden de auto's en service van Jan van Veen aan!

Yvonne

Super fijne ervaring gehad met de koop van onze auto. Geen gladde / mooie praatjes maar gewoon vriendelijke en persoonlijke benadering. Blij met onze auto die we voor een eerlijke prijs hebben gekocht. En onze zoon was in de wolken toen hij, geheel onverwacht, een rondje mee mocht rijden met de Audi RS3 van een van de medewerkers. :-) Super leuke beleving voor hem.

Tabitha

Mooie auto gekocht en bij aankoop netjes geholpen verder (nog) geen ervaring.

karel

Zowel bij de aflevering maar ook in de nazorg is het bedrijf zeer klantgericht en zeer flexibel. Zelfs een kleine schade die helemaal niet onder de nazorg valt wordt op een nette manier en klantgericht opgelost. Fantastische service.

Simon

Aan het einde van de middag kwamen we aan bij J van Veen, daar hebben we een auto bekeken. Omdat we snel weer weg moesten en geen tijd hadden om verder uitvoerig naar de auto te kijken en om even een stukje te rijden stelde de verkoper voor dat we de auto mee konden nemen naar huis en later op de avond of de volgende dag terug konden bregen. Hadden we direct een proefrit van 1 uur te pakken. De auto is goed bevallen, de afhandeling/aankoop van de auto is zeer soepel verlopen en de verkoper was vriendelijk, de communicatie, details en afspraken waren helder en duidelijk. Dit heb ik nog niet vaak meegemaakt. Bedankt Hans.

Gerold

Ruim een maand geleden bij dit bedrijf een mooie Seat Leon gekocht. Vriendelijke verkoper die klantgericht meedacht en eerlijk en transparant aangaf wat er wel en niet mogelijk was. Dit bedrijf is een echte aanrader als je opzoek bent naar jonge en betrouwbare occasions voor een goede prijs.

Anke

Vriendelijke mensen en een erg fijn bedrijf! Denken mee en hebben een ruim aanbod.

Aaron

Ik heb hier onlangs een auto gekocht, fijne service en de auto rijd prima! Ontzettend bedankt

Janny Altena

Nog nooit zo goed geholpen met het kopen van een auto. Geen macho in strak pak, gewoon normale mensen. Wilden graag testrit maken in auto die midden in de showroom stond, geen probleem, halen we hem er even uit. De auto werd nog even nagekeken, nieuwe riemschijven en blokjes waren nodig, gelijk reparatie en omdat we zo ver weg woonden ook gelijk meegenomen. Echt super! Was de moeite waard om vanuit Overijssel hier een auto te kopen.