Jelle Talsma Leeuwarden B.V.

3872 beoordelingen

Saturnusweg 6, 8938 AW LEEUWARDEN

3872 beoordelingen

4,5

3872 Reviews

Alain

Alles liep zoals het hoort. Afleveren, contact, reparatie, leenauto en weer ophalen. Netjes een factuur en goed overleg.

Marc

Zoals altijd goed en serieus geholpen

Jan

Prima

Meta

Vooraf telefonisch contact met heldere afspraken. Gebruik van een prima leenfiets voor de tijd van de reparatie. Telefonisch contact over gereed zijn van de auto. Bij het ophalen en betalen duidelijke uitleg van de werkzaamheden en advies voor volgende onderhoudsbeurt. De wasbeurt van de auto is een prettige afronding.

Herder

Prima, voor elkaar en uitgevoerd

Auke

Ervaren dealer, tijdelijk een auto (gratis) in bruikleen of een fiets is geen bezwaar. Duidelijke uitleg van de werkzaamheden en vriendelijk personeel.

Ans Maas

Jaarlijks apk en beurt weer gehad. Bij aankomst kregen we een goede tip om met leenauto op pad te gaan ipv wachten in de garage. Er heerst altijd een hele fijne sfeer in de garage. Het welkom en het afscheid is altijd uiterst prettig en gemoedelijk.

Teresa

goed geholpen

Dick Eekma

Goede afspraak, planning en plan. Goede ontvangst en service. Goede uitleg en afronding. Meedenken in klantgericht. Goed in de zin van prima. Onderhoud, zie mijn zin hierboven.

Bert

--