Bekijk nu uw favorieten.

22 beoordelingen

4,7

18 Reviews

Charles

Vriendelijke mensen, goede service, nette prijzen.....gewoon ouderwets goed maar wel bij de tijd!!

Thijs

Ongezien? Gebruikte auto gekocht (online) Keurige auto met 6 mnd bovag garantie Na twee maanden schokdemper kapot en zonder probleem en kosten twee nieuwe schokdempers achter gemonteerd Super service en zeer klantvriendelijk.

Henk

binnen garantie periode ruitenwisserblad vervangen i.v.m slijtage en zonder kosten vervangen. super service

Henk

aankoop auto fijne garage en medewerkers

Tom & Joyce

In het voorjaar van 2017 hebben wij een 2 jaar oude occasion gekocht en zijn daarbij uitstekend geholpen en begeleid door Gerwin Goossens. Dat geldt tevens voor het team van de werkplaats dat de nog te verrichten werkzaamheden netjes heeft uitgevoerd. Gerwin beloofde bij aanschaf dat de firma ook niet zuinig zou reageren in het geval van service. Dat heeft hij afgelopen november 2017 samen met zijn werkgever zeer correct ingevuld toen er sprake was van een fabrieksgerelateerd mankement. Wij hebben in goed overleg een mooie oplossing gevonden inzake de kosten die deze werkzaamheden met zich mee brachten. Bij de firma Knijnenburg wordt dus de daad bij het woord gevoegd. Wij kunnen hen dan ook van harte aanbevelen !

Janneke

Goede service, altijd behulpzaam en kundig. Ben al jaren klant bij dit Brabants familiebedrijf.

Peter

Heb veel ervaringen met autobedrijven. Bij Knijnenburg voel je als klant en mens perfect geholpen. Ik kan deze zaak dan ook bij iedereen aanbevelen.

Chris

Onlangs gebruikte auto gekocht, enkele punten bleken achteraf niet in orde. Zonder morren zijn deze punten geweldig opgelost. Dit is de manier om de garantie en de service waar te maken en dat hebben ze ook gedaan! Ik ben hierover zeer goed te spreken en erg blij met de aankoop! Een aanrader om een auto te kopen bij Knijnenburg.

Rene

Zeer goede ervaring met Auto Knijnenburg. Service en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Gerwin (en collega\'s) nogmaals bedankt!

Lambèrt

Heldere afspraken bij het kopen van mijn gebruikte auto en zeer prettig geholpen.