Bekijk nu uw favorieten.

Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Den Bosch

Mercedes-Benz Dealer

Zandzuigerstraat 13, 5222 AH 'S-HERTOGENBOSCH

Openingstijden

Over ons

Al 60 jaar gedreven door auto’s Rüttchen Automotive, opgericht in 1948 en sindsdien uitgegroeid tot een complete dealerorganisatie waar de familiesfeer altijd bewaard is gebleven. Rüttchen is officieel dealer van Mercedes-Benz personenwagens, vans en trucks en daarnaast van smart, FUSO en Mitsubishi. Met vestigingen in Breda, Den Bosch, Gorinchem, Tiel, Tilburg en Veghel is er altijd een Rüttchen vestiging bij u in de buurt. Rüttchen Automotive is trots onderdeel van de Louwman Dealer Group. We staan voor u klaar Naast ons brede autoaanbod willen we u de meest complete en persoonlijke service bieden. Dat is niet zomaar een mooie belofte, we hebben ons echt ten doel gesteld 'de meest aanbevolen dealerholding van Nederland' te worden. We willen dit doel bereiken met een goed georganiseerde en daadkrachtige organisatie, een gezond rendement, zeer tevreden klanten én enthousiaste medewerkers die allemaal één ding gemeen hebben: passie voor auto's. We nodigen u van harte uit om kennis te maken met een van onze dealerbedrijven bij u in de buurt. Er wacht u een gastvrij onthaal en de weg naar een proefrit is altijd vrij.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Simon

Via de side van Autowereld kwam ik een zeer vriendelijk geprijsde Mercedes-Benz E 200 Cabrio van de firma Louwman te Tilburg tegen. Ook is het mogelijk via deze side een offerte aan te vragen van je eventuele inruil wat voor mij van toepassing was. Binnen een uur werd ik teruggebeld met een prijsopgave van mijn in te ruilen BMW 316i welke maar liefst € 3000 boven het bedrag lag welke ik kon ontvangen van plaatselijke BMW-dealer te Apeldoorn namelijk de firma D. Een afspraak was dus gauw gemaakt en reeds dezelfde middag naar Tilburg vertrokken om de aan te schaffen M.B cabrio te bezichtigen. Bij aankomst even vluchtig om de BMW gelopen en werd niet moeilijk gedaan over de zeer kleine beschadigingen, welke nu eenmaal voorkomen bij elk gebruikte auto. De deal was binnen een half uur beklonken en binnen drie dagen kon ik de door mij aangeschafte auto ophalen. Deze bleek ook reeds afgetankt en er lag een grote bos bloemen voor mij klaar, wat een grote verrassing was. Tevens werd er afgesproken om de eerste servicebeurt in Tilburg te doen plaatsvinden, mij zou dan een leenauto ter beschikking gesteld worden voor onbepaalde tijd en niet zoals bij de meeste garages tegenwoordig een huurauto. Nog een groot voordeel dat er bij eventuele calamiteiten via het 06 nummer van de verkoper rechtstreeks contact met hem opgenomen kan worden dus de lijnen zijn erg kort. Bij thuiskomst de auto toch even laten controleren door buurman Appie, eigenaar van garagebedrijf de Assel te Apeldoorn, zijn conclusie luidde: Het is geen straf om eigenaar te zijn van deze auto Ik wil al de medewerkers van de firma Louwman Mercedes Benz te Tilburg bedanken voor hun gastvrij onthaal en in het speciaal Herbert. Je bent voor mij een TOPPER. Groetjes van Joyce en Simon uit Apeldoorn

20.05.2020

Reynout

Onderhoud bij 100000 km. Hoe lang duurt dat? Twee uur. Dan wacht ik er op. Na 1 uur en 50 minuten kom een receptionist melden dat ze nog iets extra willen doen, de versnellingsbakolie verversen. Hoe laat wordt het dan? 11.00 uur (=2,5) uur. Nu wacht ik al 3,5 uur en laat de wasbeurt vervallen, net als vorige keer. Volgende keer ander adres!

08.07.2019

Jelle van Abeelen

Een proefrit aangevraagd en gemaakt met de nieuwste A-klasse. Verkoper Koen van der Pas heeft me super goed ontvangen, nam ruim de tijd voor vragen, liet meerdere verschillende modellen van de A-klasse zien en gaf duidelijke uitleg. Kortom: een erg fijne ervaring. Bedankt Koen!

02.05.2019

Toon alle reviews

Onze merken

Officiële merkdealer

Mercedes-Benz
smart

Contact

Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Den Bosch

Afdeling verkoop

Zandzuigerstraat 13
5222 AH 'S-HERTOGENBOSCH
www.ruttchen.nl
Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Werkplaats

Ma – Vr
08:0020:00Uur
Za
08:0012:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie
100% onderhouden
100% onderhouden
Meer informatie