title
title

Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Gorinchem

Mercedes-Benz Dealer

Avelingen West 29, 4202 MS GORINCHEM

Openingstijden

Over ons

Hallo, wij zijn Louwman. Wij begrijpen dat je het kopen en onderhouden van een auto misschien wel spannend vindt. Daarom zoek je een betrouwbare partner en service zonder fratsen. En dat is precies waar wij als familiebedrijf het verschil maken. Onze specialisten zorgen ervoor dat jij onbezorgd de weg op kunt. Wat er ook gebeurt. Wij zijn de de officiële dealer van de merken Lexus, Mercedes-Benz, Toyota, Peugeot, Suzuki, Mazda, Mitsubishi, Kia en smart. Je kunt bij ons terecht voor aankoop, onderhoud en reparatie van nieuwe en gebruikte auto’s.

Reviews

Ömer

Ik ben prima geholpen door Rob Vermeer, adviseur personenauto’s. Hij was heel helder en vriendelijk in zijn communicatie en laat merken dat hij echt aandacht heeft voor de klant. Top!

B

Benz gekocht met een jaar garantie, vanaf het begin al een raar gevoel aan de voorkant met insturen, paar x bij een service punt geweest, niks gevonden. Maar wat blijkt, banden met een dotcode uit 2011 ouder dan de auto zelf!! Dan geef je dat netjes aan maar wordt als een stuk vuil behandeld. Een tip koop hier geen benz, rij maar door naar Gorinchem. Ps nieuwe banden eronder, probleem verholpen !!! Ps we hebben ze nog wel even uitgelachen bij de profile tyercenter

George

Ik deel mijn slechte ervaring, zodat anderen deze ervaring bespaart zal blijven. Het begon met een telefonisch contact voor een onderhoud. Aangekomen bij de servicedesk, is het onderhoud op een ander datum ingepland. Bij het ophalen van de auto is men vergeten de auto uit te lezen en heeft men ongevraagd een ander onderhoudsbeurt gegeven. Dit was zeker nog niet nodig. De nodige onderhoudsbeurt is niet uitgevoerd maar men kon een nieuwe afspraak voor maken. Ondergetekende was sprakeloos en men verschuild zich achter een excuus en drukte. Na meerdere telefonische contacten werd het een uitgekauwd monoloog waarbij het aan de klant lag en niet aan het personeel. Typisch goed opgelet bij een commerciële training voor aftersales mensen. Na het gesprek met een manager kon hij een leenauto "op hun kosten" geven en mijn auto op laten halen. Een dergelijk voorstel doet men op een kleuterschool. Na afwijzing van dit voorstel werd er beloofd voor 18.00 of anders de volgende dag terug te bellen voor een nieuwe afspraak om rond de tafel te zitten. Echter dit is alweer anderhalve maand geleden. De manager moet nog steeds zijn afspraak nakomen, het refereert naar het optreden van zijn geschoolde niveau .Het getuigt van onbekwaam handelen op alle niveaus waarbij de klant de dupe is. Men wordt met alle egards binnen gehaald maar de service is beneden maats. Ik hoop dat dit op Macro niveau in het beleid mag worden belicht, zodat de monteur in de werkplaats niet de sigaar is van dit onprofessioneel gedrag van het kader. George.

Toon alle reviews

Onze merken

Merkdealer Auto

Mercedes-Benz
smart

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Auto-accessoires
Autoruiten
Bandenservice
Inkoop
Merkdealer
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Vervangend vervoer
Vrijwaring
Werkplaats

Contact

Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Gorinchem

Afdeling verkoop

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Werkplaats

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
09:0012:00Uur
Zo
Gesloten

Magazijn

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
08:0012:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder