Bekijk nu uw favorieten.

57 beoordelingen

4,5

53 Reviews

Jelle

Een proefrit aangevraagd en gemaakt met de nieuwste A-klasse. Verkoper Koen van der Pas heeft me super goed ontvangen, nam ruim de tijd voor vragen, liet meerdere verschillende modellen van de A-klasse zien en gaf duidelijke uitleg. Kortom: een erg fijne ervaring. Bedankt Koen!

Laurens

Dit is de tweede bedrijfsbus die we daar bestellen en dat is niet voor niets! De service is echt top. Vanaf het bestelmoment tot het aflevermoment ben ik goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Zelfs heb ik een filmpje mogen ontvangen toen de bus was aangekomen in Gorinchem. Onze verkoper is Gerwin en hij heeft echt passie voor zijn vak. Een vakkundige verkoper! Bedankt voor de goede service, wij blijven klant bij jullie.

Dhr./mevr.

W212 laten voorzien van een fabrieksorgineel alarm. Werkzaamheden vakkundig verricht. Prettige garage, prima ontvangst. Prijs/kwaliteit top!

M

Ik heb op de site van Rüttchen een auto gezien en meteen contact opgenomen en aangegeven dat ik de auto wil kopen en mijn huidige auto wil inruilen. De medewerker heeft me gevraagd of ik de fotos van mijn auto kon mailen om een offerte te maken. Ik heb de fotos meteen gestuurd. 2 dagen later heb ik gebeld om de status van de offerte te vragen en ik heb gehoord dat de auto is verkocht. 2 weken later heb ik weer een auto gezien, weer gebeld, weer de fotos van mijn auto gestuurd en weer een \'sorry, die auto is helaas verkocht\' gehoord.

Erik

Afgelopen weekend een schitterende CLA shooting break opgehaald bij Rüttchen Tilburg verkocht door Koen van der Pas. Hij is iemand waar een bedrijf heel zuinig op moet zijn, steeds correct snel en adequaat handelend, uiterst klantgericht en gedreven. Voor de proefrit de week ervoor heeft hij zelfs de zaak op zondag opengedaan omdat wij niet anders konden komen! Over service gesproken! Ook in de aftersales is Koen uiterst correct, hij maakt duidelijke en heldere afspraken. Ik ben dus meer dan tevreden over de aankoop bij deze firma en in het bijzonder over het \"premium\"gevoel dat Koen ons heeft meegegeven. De auto is overigens ook top :)

Frans

Onlangs een Mercedes GLA gekocht. Helaas bleek achteraf dat de CD wisselaar, zoals aangegeven in de verkoopdocumentatie, niet in de auto aanwezig was. De verkoper vindt dit geen probleem en doet het af met het commentaar \"dat de auto een USB ingang heeft\" en wilt dit hiaat niet corrigeren. Een Mercedes dealer onwaardig ! TIP: bekijk de auto goed en check de accessoires/optielijst voordat je een aankoop doet. Lijsten kloppen namelijk niet met de werkelijkheid ....

Richard

Mijn airco laten reinigen en een storing laten onderzoeken.

Dhr./mevr.

Wij hadden interesse in een Mercedes C-klasse. Desbetreffende auto was voor de dealer begrippen oud (2010). De auto was alleen rijklaar mee te nemen zonder mogelijkheid op garantie (niet vermeld voor de bezichtiging). De desbetreffende auto had een aantal gebreken die zeker noemenswaardig zijn (niet vermeld voor de bezichtiging). De auto had 8 maanden geleden zijn laatste beurt nodig gehad (wederom niet vermeld voor de bezichtiging). Wij hadden om deze reden van te voren een offerte aangevraagd met een duidelijke prijsopgave, zodat wij op deze manier een onnodige rit konden besparen. Als wij bovengenoemde punten van te voren wisten, waren wij meteen afgehaakt. Dit heeft ons onnodig tijd en geld gekost. Helaas, zijn wij in onze beleving totaal niet serieus genomen, omdat het waarschijnlijk voor de grote ‘mannen’ van MB te Gorinchem niet rendabel genoeg was om een nieuwe klant de tijd en aandacht te geven die iedereen verdient bij het kopen van een auto.

Paul

Geweldige ervaring. Zeer professionele partij met klantbeleving merkbaar als topprioriteit. Er was een hoop aan de hand met mijn auto en bij Ruttchen hebben ze alles gerepareerd, me kundig advies gegeven, me gedurende het proces constant eerlijk en goed geïnformeerd en het contact verzorgd met de Mercedes fabriek. Als kers op de taart zijn ze mijn auto komen brengen toen hij gemaakt was. Ik zou bijna zin krijgen in de volgende keer dat mijn auto weer kapot is! (Ok dat laatste is een beetje overdreven maar ze zijn extreem tof)

Nicole

Vakkundig en vriendelijk personeel. Kreeg een lekker bakkie koffie en ze hebben me even naar de stad gebracht zodat ik kon shoppen tijdens de reparatie! Super service!