Mooren Auto

De Lasso Zuid 2, 2371 EW ROELOFARENDSVEEN

Openingstijden

1236 beoordelingen

4,5

1236 Reviews

Hans

Goede service, betrouwbaar en staan achter hun product , zeer klantvriendelijk door alle medewerkers

Niels

Ik heb hier vorige week mijn nieuwe auto gekocht. Ik werd erg goed geholpen en kreeg nog een mooi bedrag terug van mijn oude auto.

Alex

Ik heb zeer positieve ervaringen met Mooren Auto. Ik heb een auto gekocht bij een andere garage zeer nabij Mooren Auto, maar door slechte ervaringen daar ben ik via een bevriende monteur die werkzaam is bij Mooren Auto hier terecht gekomen. Ze hebben mij altijd correct en snel geholpen. Uiteindelijk heb ik na aanhoudende problemen, waar Mooren Auto overigens niets aan kan doen, deze auto op advies van Mooren Auto verkocht en hier een nieuwe auto gekocht. Ook dit is allemaal correct en zonder problemen verlopen. Ik ben blij met mijn nieuwe aankoop en kan deze Auto dealer voor zowel aanschaf als onderhoud van harte aanbevelen.

Cornelis

Goede en snelle service! En blij met mijn nieuwe werkbus !

RDS INTERTRANS BV

Enkele maanden geleden hebben wij een bestelauto bij van Mooren gekocht. Ik kan niet anders zeggen dat ik enorm onder de indruk ben van hun service. De auto bleek op een onverklarbare manier olie te lekken en men wist niet waar het vandaan kwam. Zeer snel hebben ze aangeboden de motor volledig te vervangen en dat hebben ze inmiddels gedaan naar alle tevredenheid. Vanzelfsprekend gaan wij in de toekomst meerdere bestelwagens kopen bij van Mooren ! Ontzettend bedankt Jos en medewerkers en tot de volgende keer.

Vincent

Goede service , zeer vriendelijk geholpen . De auto was bij aflevering zeer mooi gepoetst. Zeker een aanrader voor de volgende keer

Joao

Zeer goed geholpen en geadviseerd in dit familiebedrijf waar men het beste met de klant voorheeft. Dankzij het vertrouwen dat ze uitstralen een prachtige auto gekocht. Ze staan voor wat ze verkopen en drukken je op het hart om altijd contact op te nemen als er wat is of als je vragen hebt.

Majella

Fijne en goede service!

Janke Kerstma

Gastvrij, vertrouwenwekkend, meedenkend, vriendelijk en kundig. Wat opviel was ook het feit dat er veel tijd en ruimte was voor overleg en vragen. Al met al hebben wij een zeer positieve ervaring gehad en zijn wij blij met onze nieuwe auto!

Annemiek

Prettig geholpen , oprecht , duidelijk en zeer behulpzaam