Bekijk nu uw favorieten.

24 beoordelingen

4,5

15 Reviews

Cheriva

Hele goede ervaring. Andy neemt de tijd voor je en geeft goed advies over alles, en legt alles erg duidelijk uit. Zodat je weet wat voor rechten je hebt en afspraken je maakt. Erg tevreden.

Jan

We zijn heel goed ontvangen en geholpen erg klant vriendelijk.

Mehmet

I bought a used 2.18 Active Tourer from Nerex. The staff was great. BMW that I was looking for was not on their list. Their experience contributed a lot while defining the features of BMW. The specifications that I chose was not easy to add up into one used car, but their patience was admirable. They searched a lot and found it with the features more than I expected. They dealt with all the procedures. The pricing was also fair. What impressed me most about Nerex was their transparency. They committed what they said. If you are looking for a fair trade, Nerex is your place.

Maarten

Goede service en vriendelijk personeel.

Dhr./mevr.

Onze nieuwe auto gekocht bij Nerex Motors. Nette dienstverlening en snelle en duidelijke reactie op onze vragen. Wij raden dit bedrijf aan!

Esther

Zeer vriendelijk, en netjes geholpen.

Omer

Auto gekocht

Frits

Woorden als OPLICHTING en ZWENDEL komen in mij op als ik aan Nerex denk. Op 6 aug heb ik een auto gekocht. De auto werd geadverteerd met allerlei opties. De meeste daarvan zaten er helemaal niet op. De nieuwprijs van al die opties bij elkaar loopt al gauw richting € 10.000 Toen ik Nerex daarmee confronteerde werd dat een beetje weggelachen, dat dat de \"oude\" advertentie was. De opties stonden op de lijst die in de auto lag en die ik nu thuis heb. Met de auto zelf is overigens niks mis en ik ben er tevreden mee, ook zonder de opties. Een volgend probleem is dat er geen boekje (en dus onderhoudshistorie) bij bleek te zitten. \"Foutje\" Boekjes waren omgewisseld met een andere auto van hetelfde type. Ik zou ze alsnog ontvangen. Ik heb zeker twee maanden moeten zeuren om het insttructieboekje te ontvangen. De meest krankzinnige smoezen heb ik gehoord. Weken lang heb ik gehoord dat het was opgestuurd, het was opgestuurd maar naar een ander adres. het lag al weken klaar, maar ik kwam niet (?????) \"Het lag klaar bij Post NL, maar ik heb het proberen terug te halen om het je te geven.\" Uiteindelijk heb ik het boekje ontvangen door het op te halen. Ik zou dan namelijk ook gelijk de onderhoudshistorie mee krijgen, want die hadden ze al klaarliggen. Toen ik er was, lag alleen het boekje klaar. Vanaf dat moment werd weer de smoezen carousel in werking gezet. Ik denk dat ik er inmiddels 50 keer om gevraagd heb. Ook hier de meest krankzinnige excuses, waarom het er niet was. Gisteren diverse keren contact gehad en mij werd iedere keer weer toegezegd, dat de papieren \"binnen een uur\" / \"in ieder geval vanmiddag\" zouden worden gemaild. Om 18.30 voorde laatste keer contact gehad. Meneer Andy was \"nu\" op weg naar de zaak om de documenten in te scannen en ze naar mij toe te mailen. Uiteraard heb ik niets ontvangen De enige reden die ik kan bedenken om de documenten NIET op te sturen, is dat ze er helemaal niet zijn en dat ik ben OPGELICHT

Rogier

Andy is een topper. Hij doet wat hij belooft. Fijn bedrijf om mee te werken

Jeffrey

Een goed bedrijf. Vriendelijk personeel, denken met de klant mee. De garage ziet er ook keurig uit.