Nerex Motors B.V.

Nieuw-Zeelandweg 7, 1045 AL AMSTERDAM

Openingstijden

122 beoordelingen

4,7

122 Reviews

Alexei Bulmaga

Everything was great, I went at the end of last month to buy this car for myself and I had to export it from the Netherlands, with Miguel's help I managed to make all the necessary documents for this, he helped me a lot with the car, it's a super person, I warmly recommend to contact him if you want to buy a car from Nerex Motors BV.

Nick

Fijn contact, alles duidelijk en snel geregeld. Zeker een betrouwbare en fijne zaak!

Kai

Ik heb een mooie Volvo xc40 aangeschaft via Nerex Motors BV. Mijn complimenten aan Miguel, de man die mij deze auto heeft verkocht; een oprechte verkoper, die wilt dat je een goede keuze maakt. Kan niet wachten mijn auto op te halen!

Nick

Miquel is een vriendelijke, behulpzame en relaxte medewerker. Eindelijk een keer geen autoverkoper die je met gelikte marketing "quotes" snel een auto probeert te verkoper maar iemand die graag meedenkt en helpt de juiste auto aan te kopen. Bedankt en succes met de business!

O

Er zijn voertuigen van zeer hoge kwaliteit, ik raad u aan ze te bekijken voordat u een auto koopt.

Olav

Recent een nieuwe auto gekocht bij Nerex Motors. De service was erg goed en laagdrempelig. Wij kregen alle tijd om rustig te kijken en een proefrit te maken. Er waren een aantal kleine dingetjes waar ik tegen aan liep bij de auto maar ik kreeg de garantie dat deze bij het afleveren waren verholpen. Bij het ophalen hadden zij dit inderdaad netjes verholpen. Met name dank aan Miguel voor de goede service.

Ibrahim

Grote aanbod van mooie auto’s. Ik kwam kijken voor een andere auto dan dat ik heb aangeschaft (Volvo V60 T8 R-design). Ben zeer tevreden met de auto. Ik kreeg een veel beter bod voor mijn auto dan bij andere dealers welke ik heb ingeruild. De aftersales is erg goed, ze blijven ondersteuning bieden en staan je altijd vriendelijk te woord.

Arianne Brakenhoff

Was alle tijd voor een proefrit. Snelle afhandeling en levering van de auto. Ook de puntjes die we aangaven werden gelijk behandeld. Kortom een heerlijke relaxte ervaring om een auto te kopen. En de auto is top. We zijn heel blij.

Dina

Uitzonderlijke klantenservice bij deze dealer. Ruime keuze aan voertuigen. Ik heb precies het model en de kleur gevonden die ik wilde. Miguel was zeer informatief en meegaand.

Leila

Fijne hulp! Gaan tot het uiterste om je te helpen. Ik ben erg tevreden.