Bekijk nu uw favorieten.

54 beoordelingen

4,5

54 Reviews

Zoë

Goede ervaring bij Nerex motors! Hele aardige verkoper die veel wist van de auto en goed kon helpen. Nam rustig de tijd om alles uit te leggen, goede service!

EMRE

Goed geholpen, met humor. Niet het idee dat de verkoper ons wat aan probeerde te smeren, maar deskundig. Goede medewerkers met hart voor de zaak. Perfect.

ASaxena

Excellent customer service. Nerex representatives are highly professional and knows each bit of details about the cars they sell.

B

I would like to take this opportunity to thank Mr Omer specifically for helping 6with all our questions in a knowledgeable , truthfully and prompt way. Wish there were more salesmen like him in NL. Thank you Mr Omer for your guidance!!

Eren

I bought my car from Nerex Motors and they were very helpful. Car is perfect and no defect.

Sebastiaan

Fijn en net bedrijf, proefrit was binnen een paar minuten geregeld en er is goed met Andy te onderhandelen. Tijdens de koop heeft Nerex op eigen initiatief aangeboden om 4 nieuwe banden als service aan te bieden aangezien de huidige banden zo goed als versleten zijn. Helaas waren de banden tijdens het ophalen van de auto nog niet binnen. Algemene indruk is dat Nerex zijn zaken goed op orde heeft, communicatie met Andy verloopt vlot en soepel.

Lammert

Wij zijn zeer netjes vriendelijk en correct behandelt. Nette inruil prijs gekregen en Andy is een fijn iemand om mee te onderhandelen. Op vragen via de mail of WhatsApp werd snel geantwoord. Nieuwe auto is conform afspraak netjes afgeleverd er zijn zelfs nog andere extra dingen gerepareerd of vervangen omdat ze de auto goed wilden afleveren . Andy heeft kennis van zaken en heeft geen bla bla verhalen. Kortom zeker de moeite waard om weer bij Nerex te gaan kijken als er een andere auto moet komen.

Patrick Norris

Super service

Ruud` Winkels

Mijn ervaring met Andy van Nerex is super positief. Er kan altijd iets misgaan en dat was ook het geval bij de aflevering van mijn auto (navigatie werkte niet goed), maar je herkent de kwaliteit van een organisatie aan hoe zij de problemen oplossen. In dit geval heeft Andy kosten nog moeite gespaard om alle problemen op te lossen. Hij doet dat op een vrolijke en positieve manier. Hij is al zijn belofte nagekomen. Ben zeer tevreden.

Marcel

Goed en netjes geholpen door Andy. Andy is een vriendelijke en betrokken verkoper. Auto stond netjes klaar op afgesproken dag en tijd en was netjes gepoetst. 2 kleine minpuntjes, het logo was er niet afgehaald (zoals afgesproken) en er zaten geen onderhoudsboekjes in de auto.