Bekijk nu uw favorieten.

2031 beoordelingen

4,3

560 Reviews

Laura

Fijne mensen. Zijn bereid om met je mee te denken en dringen je tenminste niks op.

M

Klantvriendelijk, prima service en komen afspraken na. Aanrader!

Phil

Fantastische begeleiding bij aankoop nieuwe auto.Na jaren wederom dit bedrijf gekozen voor aanschaf nieuwe auto,na diverse andere bedrijven te hebben bezocht.Niet te vergelijken met wat Regie auto’s klanten biedt.Kan dit bedrijf alleen maar van harte aanbevelen.Echte service en kwaliteit door een vakgarage

Jean

jaren ervaring met dit bedrijf.Altijd goed en vakkundig geholpen.

Rene

prima, goede service, professionele bediening, vriendelijk

Serrie

gewoon een nette, betrouwbare garage. Er is tijd voor service en persoonlijk contact en advies. Prijs -kwaliteit weet ik niet (daarom de 6). Kwaliteit is uitstekend, of dit in verhouding is weet ik dus niet... maar vind ik van ondergeschikt belang.

Theo

NOG STEEDS POSITIEF

John

Pas geleden een occasion gekocht. Je wordt vriendelijk ontvangen. Krijgt goede uitleg.Prijs kwaliteit TOV andere dealers is goed te noemen. Ik had nog fabrieksgarantie maar omdat het te lang zou gaan duren hebben zij besloten om het euvel zelf op te knappen in de werkplaats. Chapeau. Bij de onderhandelingen over de prijs worden er eerlijke en logische argumenten aangevoerd. Tot nu toe alleen maar lof voor Regie autodealer.

Eric

Wij zijn al jaren klant bij Regie. We kunnen alleen maar zeggen. Uitstekend! We hebben net onze nieuwe auto gekocht en de oude ingeruild. Je koopt je auto toch bij mensen die je vertrouwd. En die relatie moet je opbouwen en onderhouden. De mensen achter Regie Auto’s doen dit uitstekend.

Miep

Heel erg goed