Bekijk nu uw favorieten.

Impressum

Volvo dealer Serva is blij met uw bezoek aan deze pagina, en uw interesse in onze occasions.

Wij werken met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, maar desondanks kan het gebeuren dat door abusievelijk foutieve invoer, of door externe factoren, er een fout in de getoonde informatie staat.

Aan de getoonde informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Alle getoonde informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, of typfouten.

Bij twijfel aan de juistheid van de getoonde informatie adviseren wij u contact met ons op te nemen, graag controleren wij samen met u de getoonde informatie.

Wilt u meer weten over Volvo dealer Serva? Bezoek dan onze website, www.servavolvo.nl.

U vind Volvo dealer Serva in Amersfoort, Nijkerk en Soest.
Naast de grootste voorraad Volvo occasions van Nederland, en een ruim aanbod in occasions van andere merken, kunt u bij ons terecht voor alles wat uw auto betreft. 

Wij hebben werkplaatsen met vakkundig personeel voor onderhoud, reparaties en APK keuringen. Mocht u onverhoopt schade aan uw auto hebben, dan kunnen wij de volledige afhandeling voor u verzorgen, ook als het een SchadeGarant reparatie betreft.

Ook bij ruitschade kunnen wij u helpen. Wij mogen voor een groot aantal verzekeringsmaatschappijen de reparatie en vervanging van ruiten uitvoeren. Onze serviceadviseurs vertellen u hier graag meer over.

Volvo dealer Serva

Amsterdamseweg 7-9-11
3812 RN Amersfoort
033-4603000

Koningsweg 18 B
3762 EC Soest
035-6038100

Watergoorweg 57 A
3861 MA Nijkerk
033-2472750

www.servavolvo.nl
www.facebook.com/servavolvo

AutoScout24 Nederland B.V. is niet aansprakelijk voor de juistheid van de gegevens.