Bekijk nu uw favorieten.

15 beoordelingen

4,7

15 Reviews

Bas

Inmiddels zit ik in mijn 17e Volvo, een blauwe V70 diesel die pas de half milioen kilometers haalde. Ik rijd 35000 per jaar. Die autos zijn werkgereedschap, net zo belangrijk als mijn laptop en mijn telefoon. Ze moeten het ook altijd doen, want niet verschijnen bij een klant is "not done". Bij Serva zorgen ze voor me, ook als het onderweg tegenzit. In Engeland reed ik over iets scherps met als gevolg schade aan een band. Dankzij daadkrachtige telefonische hulp van Arie en natuurlijk een Volvo bedrijf in Engeland, was ik binnen 90 minuten weer onderweg. Tot slot, na een dag hard werken bij de klant, is plaats nemen achter het stuur bijna zo goed als thuis zijn. Dank jullie wel, Serva!

Mario

Haben ein Volvo V50 und ein Volvo V60 dort gekauft und sind super zufrieden. Unser nächster Kauf wird wieder in Amersfoord bei Henry sein. Vielen Dank für alles

Michael

Alles verliep naar wens. Personeel is erg vakkundig, zowel verkoop als werkplaats.

Dieter

Ich habe contact mit Henry van Dijk. Ganz freundlich und schnell. Er hat mich von bahnhoff aufgehalt und die auto war schon fertig. Ich danke Serva herzlich

Romy

Alles verliep soepel en ik ben zeer goed geholpen. Erg blij mee.

Gerian

Prettige manier van communiceren en prima service. Afspraken worden nagekomen, echt een topbedrijf.

Corian

Ik ben al jaren een trouwe klant bij Serva Volvo en heb nog nooit problemen gehad. Dingen die toegezegd worden, worden altijd nagekomen. Al met al een topbedrijf!

Jeroen

Al jaren klant, begonnen met occasions nu 2e nieuwe auto. Altijd uitstekend advies en meedenkende verkoop en service.

Rob Kriek

Ik heb onlangs een Volvo C70 gekocht. Vooraf duidelijke afspraken gemaakt. Tijdens de testrit ondervonden dat bij het remmen het stuur hevig begon te trillen. Aangegeven dat dit bij oplevering van de auto opgelost diende te zijn. Bij aflevering zijn er veel dingen mis gegaan: - geen originele papieren - zeer ranzige windblokker - beschimmelde zal van de trekhaak - smeer aan de stoel van de auto - etensresten van de vorige eigenaar in de middenconsole -distributieriem niet vervangen wat wel volgens afspraak zou gebeuren. - het trillen niet verholpen Kortom een beleving zoals je het niet wenst en ook zeker niet verwacht van een Volvo dealer. Het ergste van alles is dat de manier van oplossen totaal niet naar wens verloopt.

Jan Pieter Langeveld