Shift Up

Keurmeesterstraat 18, 1187 ZX AMSTELVEEN

Openingstijden

138 beoordelingen

4,9

138 Reviews

Peter

Bij Shift Up hebben ze passie voor BMW. Een select aanbod van gebruikte modellen die als nieuw aanvoelen. Bijzondere modellen met net dat extra meer zoals een mooi M-sport pakket, zorgvuldig geselecteerd en dealer onderhouden. Constantijn geeft je een welkom gevoel en neemt alle tijd voor een goed advies en denkt graag met je mee in de zoektocht naar jouw ideale BMW. Voor een jong gebruikte BMW moet je bij Shift Up zijn.

Loes

Ontzettend blij met mijn nieuwe mini! Alles rondom de aankoop perfect geregeld, fijne en snelle communicatie. Super service, proefrit aan huis en ook de aflevering perfect geregeld! Heb er ook alle vertrouwen in dat mocht er iets zijn het goed en naar wens wordt afgehandeld. Zo hoort een auto kopen te gaan, dikke aanrader!

Leonie

We hadden al een aantal auto's gezien voordat we bij Shift Up terrecht kwamen. We vonden de sfeer erg prettig en er werd ruim de tijd genomen voor ons. We waren positief verrast dat we een uur mochten proefrijden en dan ook allebei mochten rijden. Hierdoor kregen we een zeer goede indruk van de auto. Ook na afloop verliep het proces tot koop met geduld, duidelijkheid en begrip. Al met al een fijne ervaring die ons zeer tevreden eigenaren heeft gemaakt van onze nieuwe BMW. Een bedrijf wat ik zonder twijfel aanbeveel!

Josée Louise

Wat je ziet is wat je krijgt. Zeer scherp geprijsde jong gebruikte MINI! Vriendelijk geholpen en goede informatie gekregen over de MINI Cooper S Electric. Keurig mijn MINI Cooper S E thuis afgeleverd. Zeer goede service!

Walewijn

Op een vrijdag gebeld voor een afspraak en zaterdag konden we al meteen terecht. Constantijn had al filmpje van de auto doorgestuurd en we werden hartelijk ontvangen voor een proefrit. Zeer kundige mensen met kennis van zaken geen vraag bleef onbeantwoord. Onze nieuwe Mini clubman werd in de week erna thuisbezorgd en zelfs de winterset werd er op ons verzoek nog onder gezet. Top service!!

Bernard

Constantijn heeft gedurende het gehele aankoopproces helder en transparant gecommuniceerd en is alle afspraken nagekomen. Na de intake over mijn wensen voor een auto heeft Constantijn mij zijn aanbod kenbaar gemaakt. Na mijn keuze (voor een importauto) heeft Constantijn mij het proces uitgelegd inclusief de bijbehorende tijdslijn (aankomstdatum transport; keuring RDW; ontvangst kenteken; APK keuring; poetsen en polijsten). Elke keer als er een wijziging optrad, hield Constantijn mij keurig op de hoogte. Bij het polijsten bleek er wat meer steenslag op de motorkap te zijn dan verwacht, waardoor Constantijn heeft besloten om de motorkap opnieuw te laten spuiten. Als ik vragen had dan appte ik en kreeg ik binnen enkele ogenblikken een reactie op mijn vraag. Dat is erg fijn! De auto is uiteindelijk enkele dagen eerder afgeleverd dan afgesproken en de auto zag er voortreffelijk uit, zowel van binnen als van buiten. Het was echt een feestje om de auto in ontvangst te mogen nemen. Hartelijk dank voor de mooie aanloop naar een feestelijk moment!

Eefje

Zonder afspraak langsgekomen en ik kon gelijk een proefrit maken. Erg mooi assortiment aan MINI's en BMW's. Daarna was ik gelijk verkocht. Goede, realistische prijs voor mijn auto gekregen, duidelijke afspraken en service niveau is super. Auto wordt netjes afgeleverd waarbij alle gebreken verholpen worden, zodat de auto veilig de weg op kan.

Hans

Op afspraak gaan kijken naar de Mini Cooper S, die netjes gepoetst voor ons klaar stond. Gevraagd om een korte proefrit, maar een langere proefrit gekregen. Hierna na een helder verhaal van Constantijn de auto gekocht om later thuisbezorgd te krijgen en ook dit verliep weer prima. Deze jonge ondernemer weet waar hij het over heeft, maakt heldere afspraken en komt die ook feilloos na. Je voelt je welkom en je wordt op een drukke zaterdag prima opgevangen met koffie en koek door de mensen die hem bijstaan. De herkomst en historie van mijn importauto werd helder in beeld gebracht. Vakmensen met oog voor klanten (binding), want ik zou met mijn 75 jaar en veel ervaring met auto's, maar ook met in- en verkoop dit bedrijf van harte aanbevelen. Ze begrijpen het.

Vincent

Alles volgens afspraak gegaan en keurig afgeleverd

Jeroen

Ik ben netjes geholpen en de afhandeling is vlot verlopen, zowel voor de koop als voor de ingeruilde auto.