477 beoordelingen

4,4

477 Reviews

J.

Al de derde auto bij Slag auto's gekocht naar alle tevredenheid.

Michel

Snel en goed geregeld

Stephan

Bij ophalen van mijn auto werd duidelijk dat ik maar 1 sleutel mee kreeg: , andere sleutel zou ik de week erop kunnen ophalen en ik zou gebeld worden. Na bijna 2 weken zelf maar gebeld aangezien ik nog niks had gehoord. Sleutel was er nog steeds niet en ze waren door drukte vergeten contact op te nemen. Moet nu nog steeds wachten op mijn reserve sleutel en weet ook niet hoe lang eea nog gaat duren. bijna 26.000 € uitgegeven maar tank was nog niet eens halfvol bij ophalen. Al met al niet een hele goeie ervaring aan overgehouden.

Jesse

Helpen je op een prettige manier vooruit.

Siem

We waren op zoek naar een electrische auto , de BMW i3 was uiteindelijke de keus. Na een aantal auto’s bekeken en bereden te hebben kregen we DE TIP om contact op te nemen met Slag auto’s in Enter. We werden na een telefoontje in de bijzonder mooie showroom waar geweldige mooie auto’s stonden gastvrij ontvangen. De auto werd voorgereden en de aankoop was heel snel beklonken . Herrald Schooten had de BMW perfect omschreven , geen krasje te vinden, gewoon een nieuwe auto ! Binnen een week hebben we auto opgehaald en rijdt fantastisch. Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden.

Arian

Alles is gewoon goed geregeld

John

Mooi aanbod van diverse jonge automerken. Personeel zeer betrokken en enthousiast over deze garage. Nemen ruimschoots de tijd voor de klant

Rita

Ik vond het heel netjes dat ik op zaterdag een proefrit kon maken, er werden twee auto's in de showroom verplaatst. Ik kwam niet op afspraak maar er werd tijd voor mij genomen. Goede uitleg van de auto en zeer vriendelijk geholpen.

Ej Ter keurst

Duidelijke afspraken gemaakt Voor all in prijs . Mooie prima onderhouden bus

Bert

Ik heb nog geen ervaring bij het bedrijf maar wel een goed gevoel