Bekijk nu uw favorieten.

350 beoordelingen

4,3

350 Reviews

Hans

Bij de eerste proefrit kwam ik stil te staan: stotterende motor. Na reparatie volgende dag naar huis: idem. Na 'wat vervelend nou' terug naar Boxtel. Nard vond dit natuurlijk geen reclame en zou alles in het werk stellen om het op te lossen. Kreeg gratis een leenauto mee voor de duur van de reparatie. Probleem was toch groter dan gedacht, bleek in het gasklephuis te zitten. Na vernieuwing moest de software nog ingeregeld worden, had wat voeten in aarde maar toch gelukt. Na uitgebreide proefrit een telefoontje dat ik de wagen op kon halen. Op de terugweg van alles uitgeprobeerd: snel, langzaam, hoge- lage toerentallen, maar kreeg de auto niet aan het stotteren! Dus Nard: mijn dank voor je inspanning en de service! Hoogstwaarschijnlijk dat we elkaar over een aantal jaren weer zien.

Lia

Vriendelijk personeel, geven een eerlijke mening waar je wat aan hebt. Onze auto werd netjes rijklaar afgeleverd. Zeker de moeite waard om te kijken of er iets voor je bij zit. Ik kocht hier een paar jaar geleden mijn auto, en nu mijn man er een nodig had zijn we meteen hier naar toe gegaan. En jawel, we zijn geslaagd.

M.

SUPER en snelle service

Marko Balk

Komen afspraken niet naar, onderhoudsbeurt niet goed uitgevoerd verkeerde materialen en niet zoals afgesproken. verkopen banden maar kunnen niet goed balanceren. Garantie is gebakken lucht. Erg teleurstellend koop er nooit geen auto meer..😭

René

Goed geadviseerd, afspraken gewoon nagekomen, geen flauwekul met allerlei extra in rekening gebrachte onzinnigheden.

aart van ginkel

zou zo weer naar boxtel gaan voor een auto nee audi 2 jaar geleden a4 gekocht bij nard ja goede wagen is nog geen tijd voor een andere grt aart

Bart

Erg prettige ervaring met Strik auto's. Recent een Ford Fiesta gekocht voor een nette prijs. Er bleek iets niet goed met de accu, maar Johan heeft dit snel én kosteloos verholpen.

Richard

Lang gezocht naar een mooie eerlijke V40 R met veel opties. Bij Strik gevonden voor een schappelijke prijs. Zeer tevreden over de afwikkeling én de auto.

Chris

Prijs / kwaliteit verhouding goed en vlotte service.

Arjan

Super bedrijf nette afhandeling aardige verkoper