Bekijk nu uw favorieten.

317 beoordelingen

4,3

248 Reviews

Cas

Goede service en erg gastvrij.

Enc

Toppie

F.

Ik werd geholpen door de eigenaar Nard. Nard is erg vriendelijk en denkt met je mee en vraagt de klant waar hij de klant mee kan helpen. Nard legt uit wat hij gaat doen en als er zaken zijn die onderhoud nodig hebben overlegd hij dit eerst met de klant. Service en communicatie goed en eerlijk. Erik is de monteur die aan mijn auto gewerkt heeft en heeft uitgelegd wat hij heeft gedaan. Erik is ook erg vriendelijk en weet waar hij het over heeft. Al met al een zeer tevreden klant.

jordy

zeer te vreden en goede service

kees

Wij hebben een erg goede ervaring met Strik Auto\'s. Er wordt klantgericht gewerkt, wij zijn zeer tevreden.

Jolanda

Super geholpen, aardige mensen en zoals beloofd stond de auto klaar.

johan

snel goed en netjes behandeld!

Kim

Vandaag heb ik een auto gekocht bij strik, en ben heel tevreden. Ik werd netjes geholpen. Kon de auto een paar uur later ophalen heel fijn!

jan

het is een geweldig bedrijf zeer klantvriendelijk en goede service zeer mooie auto s ik kom er al 20 jaar en ik koop altijd bij strik mijn auto s en waarom omdat ze me altijd geweldig helpen en zeer netjes alles oplossen plus zeer klant vriendelijk

Delaney

Goede ervaring mee auto gekocht en door mis communicatie niet gepoetst. Gebeld en meteen opgelost kon hem meteen brengen en kreeg een leen auto. De auto is naar de poetsen geweest waar de binnenkant helemaal gestoomd is top service. Bedankt voor de goede service en tot in de toekomst.