Bekijk nu uw favorieten.
Foto Theo Klaassen B.V.

Theo Klaassen B.V.

Rijksweg 177-179a, 6581 EK MALDEN

Openingstijden

Nieuwste aanbod

Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Paul

Voor mijn praktijk rijd ik het liefs een auto van 15 jaar of ouder die binnen de fiscaal aantrekkelijke youngster-regeling valt. Ook nu ben ik weer prima geslaagd en heb door de altijd goede ervaringen met het bedrijf het vertrouwen dat ik een betrouwbare auto heb waar ik een heel aantal jaren met veel plezier in zal rijden.

11.06.2019

Johan

Door pech met mijn Opel , recht voor de deur van auto bedrijf Theo Klaassen stapte ik naar binnen om te vragen of ik gebruik mocht maken van de telefoon Natuurlijk zei Jacques ( eigenaar van auto bedrijf Theo Klaassen ) ook werdt direct koffie aan geboden daar ik toch op de sleepdienst moest wachten . Tijdens t wachten en onder het genot van de koffie effe rond gelopen in de showroom en jawel daar stond voor ons de perfecte occasion na een uiterst vriendelijk ontvangst ging t gesprek verder over de desbetreffende auto en de eventuele aanschaf / inruil mogelijkheden Wederzijds verliep dit gesprek eerlijk en vertrouwd , na enige uitleg nieuwe afspraak gepland zodat ik er samen met mijn wederhelft terug ging om samen te kijken , wederom uiterst vriendelijk geholpen door jacques Na enig overleg samen de knoop door gehakt en besloten we de Opel in te ruilen en de vw Jetta te kopen Kortom we zijn oprecht blij met de “ nieuwe “ aanschaf van onze auto die we gekocht hebben bij Theo Klaassen in Malden Vooral de vriendelijke en openlijkheid van dit bedrijf kunnen wij 100% aan iedereen aanraden . Team Klaassen ga zo door 👍 Groet, Johan & Marese Cuijk

11.05.2019

Cliff

Zelden zo’n goed gevoel gehad bij het aanschaffen van een andere gebruikte auto (BMW X1). Fijne verkoper/eigenaar. Neemt/heeft alle tijd voor je. Goede adviezen en uitleg onder het genot van een goede kop koffie. Geen dure of mooie verkooppraatjes. Goede inruilprijs. Wij zijn zeer tevreden over autobedrijf Theo (Jacques)Klaassen. Echt een aanrader. Bedankt namens Antoinette en Cliff.

12.04.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Bandenservice
Financiering & verzekering
Inkoop
Onderhoud
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Theo Klaassen B.V.

J.P.J. Klaassen

Rijksweg 177-179a
6581 EK MALDEN
www.theoklaassen.nl

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
09:0018:00Uur
Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie