Bekijk nu uw favorieten.
Foto Triple & Crown BV

Triple & Crown BV

Amsterdamseweg 10a, 1422 AD UITHOORN

Openingstijden

Over ons

Wij zijn Triple & Crown! Een autobedrijf vernoemd naar de meest prestigieuze titel in de motorsport. Succes begint bij streven. Het streven om steeds maar weer die grens op te zoeken. Alles moet kloppen. Het juiste gevoel, de juiste service, de juiste beleving. Dat vraagt om een team waarop je kunt bouwen en een aanbod om jaloers op te worden. Bij Triple&Crown gaan we niet voor zomaar een podiumplaats. De eerste plaats, daar gaan we voor. Want ‘een auto kopen’, dat doe je niet zomaar even. Dus of het nu gaat om een sterk staaltje technisch advies, een onderhoudsbeurt of simpelweg, een heerlijke Italiaanse koffie: wij staan voor je klaar. Want goed kan altijd beter.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

JHC Smit

Triple&Crown zouden alle dealers een voorbeeld aan kunnen nemen.

31.05.2020

Nico

Mijn auto is vrij snel verkocht voor een prima prijs. wat beloofd werd , is geleverd. Daarna is de aankoop van mijn importauto ook vlot verlopen.

18.05.2020

B

In mijn zoektocht naar de juiste sportscar kwam ik Tripple and crown tegen. Zei hebben mooie exclusieve auto’s staan voor schappelijke prijzen dis kom je ze in je zoektocht al snel tegen. Meestal ben ik dan wat argwanend omdat je je dan afvraagt hoe? Blijkt dat ze zelf goed kunnen inkopen van hele goede bronnen. (Voornamelijk dealers) Dus na het missen van De aanschaf van een mogelijke sportscar krijg ik op verzoek als eerste een tip van de verkoper over een mooie sportscar die nog moest arriveren. Een paar dagen later keurig een berichtje via whatsapp met foto’s, of ik even wilde komen kijken. Dit gedaan en zelfs nog even na sluitingstijd een proefrit gemaakt. Ik gaf aan dat ik er nog even over wilde nadenken en dat was geen punt. Omdat deze sportscar zo gewild is Gaf men aan dat ik niet lang de tijd had maar een aanbetaling was niet nodig. Uiteindelijk de auto niet gekocht omdat ik toch iets anders wil. Volgende dag was idd de auto verkocht maar niettemin gaat men op zoek maar de juiste sportscar passend bij mijn wensen. Kortom echte meedenkers bij tripple and crown

13.05.2020

Toon alle reviews

Onze merken

Universeel autobedrijf

Aston Martin
Audi
Bentley
BMW
Jaguar
Land Rover
Maserati
Mercedes-Benz
MINI
Porsche
Volkswagen

Wij bieden

APK keuring
Auto-accessoires
Bandenservice
Carwash
Financiering & verzekering
Inkoop
Onderhoud
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Triple & Crown BV

Constantijn Reiziger

Amsterdamseweg 10a
1422 AD UITHOORN
www.tripleandcrown.nl/
Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
10:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Service

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie