Vaartland.nl Breda

Konijnenberg 22, 4825 BD BREDA

Openingstijden

1123 beoordelingen

4,2

1123 Reviews

Daniel

Goed geholpen door heel het koop proces door fred. Bedankt

Piotr

Professionele service. Ik had contact met Gerben. Tenslotte heeft hij mij snel geholpen met de autoverzekering. Ik raad het iedereen aan.

Johan

Fred in Stolwijk hielp mij over de eerste schroom heen in een fraaie Lexus te stappen. Een keurig inruilvoorstel bezegelde de deal. Blij mee, prettige ervaring.

Mikko Vos

Erg prettig geholpen door gerben bij vaartland stolwijk met een ford focus. Bij binnenkomst een kop koffie en de auto werd met grote beurt aangeboden, echt top!

Floris

Volledig tevreden met een nieuwe mooie auto

Rinus

Vlot en kundig!

Maurice

Fijn geholpen door Gerben, transparant over de prijsopbouw en probeert geen extraatjes te verkopen.

Natasja

Afspraak gemaakt voor een proefrit. Daar aangekomen, niemand te vinden, medewerker aangesproken: “ga maar vast even kijken, komt zo iemand aan” Na 20 minuten nog niemand, dus weer nagevraagd. Kwam er eindelijk iemand. Moest de auto nog naar beneden en buiten worden gereden. Eindelijk buiten, bleek er getankt te moeten worden. (Je weet van de afspraak, regel dit van te voren?) Ruim 45 min later eindelijk de proefrit. Bij terugkomst hoorde we een zeer lage inruilprijs. Gezegd dat we mogelijk dan zonder inruil doen en even biedingen opvragen bij de handelaar. (Hun handelaar gaf ook meer, maar ze wilde er duidelijk nog meer op verdienen) Thuis contact gezocht om te overleggen mbt prijs zonder inruil. Werd er een belafspraak ingepland want er was geen mail van de medewerker. Ben nooit gebeld! Ondanks een aantal keer contact vragen, nooit meer gebeld of gemaild. Moest er zelf achterkomen dat de auto later al verkocht was. Had wel zo netjes geweest om even te bellen en dit te melden ipv. Niks te laten horen. Nog nooit zo’n slechte service gehad. Zelfs niet bij de garages om de hoek….

Jochem

Top service

Elisa

Ik ben goed geholpen door Pim bij het kopen van een mooie Ford Ka. Top service en klantvriendelijk. Altijd snel te bereiken.