Vaartland.nl Den Haag

Laan van Waalhaven 231, 2497 GL DEN HAAG

Openingstijden

966 beoordelingen

4,2

966 Reviews

Ferdinand

Ik heb hier een refurbished auto gekocht omdat ik dacht dat hij dan sowieso gecheckt en in orde zou zijn. Helaas begon voordat ik thuis was al het lampje van de bandenspanning te branden, en zit de voorruit vol putjes en sterretjes zonder dat deze gevuld zijn. Wat er verder verzuimd is om uit te voeren weet ik niet, maar het geeft weinig vertrouwen. Als je aangeeft dat het niet naar verwachting is, hoef je niets te verwachten. De ruit moet je maar op de verzekering verhalen. Ik voel me een beetje bekocht en zou niemand aanraden hier een auto te kopen.

Maarten

Nog nooit in een middagje een auto gekocht, maar bij Gerben van Vaartland Ypenburg voelde het zo goed, dat we er binnen een uurtje uit waren!

Jolanda

Goed geholpen

Willem Burggraaf

Als je een auto wilt kopen bij Vaartland voor de prijs waar hij voor aangeboden wordt klopt niet. Als je eenmaal in de showroom bent en er is interesse van jou kant. Komt er altijd tussen de 700 en 1500 euro bij. Vaartland verplicht u om een servicepakket te nemen. Terwijl dit bij de wet verboden is. De verkoper vertelde als ik het servicepakket niet zou nemen hij de auto niet aan mij zou verkopen. Voor de service geef ik Vaartland cijfer 2 Zoooo slecht Als je vaak belt blokkeren zij je telefoon en geen reactie op je geschreven mail.

Soufian

Mijn auto ingeruild voor een andere bij vaartland. Ging allemaal heel makkelijk en er werd echt meegedacht met me. Kan ze zeker aanbevelen

Rebecca

Auto online gevonden, wisten precies wat we nodig hadden. Auto voldeed precies aan wat er online aangegeven werden. Foto’s kwamen overeen met de werkelijkheid. Thijs hielp ons netjes, zeker geen opdringerige verkoper. Konden alles rustig bekijken. Proefrit konden we uitgebreid maken. Aankoop was netjes. Geen vervelende momenten of teveel druk. Afleveren ook netjes met een leuk tasje met alles erop en er aan.

Bo

Super geholpen en geinformeerd bij wat ik zocht! Ook het inruilen van mijn auto ging met al het gemak! Wij zijn geweest bij vestiging Den Haag!

Patrick schoonderwaldt

Mooie nette showroom keurig gepoetste auto’s allemaal. Goed ontvangen en prettig gehandeld In 1 woord TEVREDEN.

Belinda

We zijn heel vriendelijk en kundig geholpen door dhr. Lekkerkerk. Hij nam uitgebreid de tijd om met ons de auto te bespreken en onze vragen te beantwoorden. We kregen de tijd om tot een besluit te komen en voelden ons niet opgejaagd hierin. Heel fijn dat dit kan; geen druk en gewoon goede service.

Sander

Goed geholpen!