Vaartland.nl Den Haag

Laan van Waalhaven 231, 2497 GL DEN HAAG

Openingstijden

1075 beoordelingen

4,2

1075 Reviews

Gabriel

Langs gegaan voor een 320I uit 2019. Om 16:45 stonden de heren nog klaar om deze auto te verkopen. Zo gezegd zo gedaan, proefrit gemaakt en de auto is keurig netjes afgeleverd op korte termijn.

Maaike

Leuk geholpen en een vriendelijke man.

Marcel

Altijd het weer een fijn gevoel om bij Vaartland je auto in te ruilen voor een nieuwe. Geen opdringerige verkoop praatjes, maar gewoon een relaxte verkoper met verstand van zaken.

Dick

Mijn dochter heeft een auto gekocht bij Vaartland in Heerenveen. keurige auto maar er lag een rubberen matten set in dit deed afbraak aan de auto. De heer Kaan van Vaartland zei dit is geen probleem doen we die erbij maar ik heb ze niet op voorraad maar dan sturen we deze naar je huisadres. Alles wat er kwam maar geen matten set, hier over gebeld met de heer Kaam maar het zou geregeld worden. na een maand nu maar eens gebeld met de hoofdvestiging, deze man vond dit ook niet net en ging er mee aan de slag en zou mij terug bellen. geen belletje en geen matten gehad nu (4 weken later). erg slordig en geenafspraken mee te maken.

Jordi

Super snel en goed geholpen door Gerben. Mijn eigen auto ingeruild en er een prachtige nieuwe voor terug gekocht!

Jochem

Goed geholpen door Casper, zeker aanrader om heen te gaan

Leonie

Voor de 2e keer een tweedehands auto gekocht bij Vaartland. Erg tevreden over de service en deskundigheid. Casper Aerts heeft ons prima geholpen en nu kunnen we weer jaren veilig rijden in onze nieuwe auto.

H

Goed bod, goed geholpen

Harry

Goed communicatie, goed bod op mijn oude auto!

Eduard

Werd goed geholpen en kreeg een nette inruilwaarde voor mijn auto