Vaartland.nl Zwolle

894 beoordelingen

Nikolaus Ottostraat 3, 8013 NG ZWOLLE

Openingstijden

894 beoordelingen

4,1

894 Reviews

Jasper

Afgelopen maandag m’n nieuwe auto opgehaald. Alles tot in de puntjes verzorgd. Fijn zaken gedaan, dit keer in de vestiging Den Haag. Eerder al eens in Breda. Voor nu genieten van m’n nieuwe auto. In de toekomst kom ik zeker weer terug.

Stefan

Auto nagezien voor aflevering met servicebeurt van 695 euro. Binnen enkele weken verlies van koelvloeistof door aansluiting op motorblok. (Geen slang) Gebeld, valt niet onder garantie, zelf laten maken kosten onderdelen 90 euro. Waardeloze service dus, weet goed waar u aan begint, met de service pakketten daar. Auto nu verder weer in orde maar had de service wel beter verwacht. Dacht dat de naam vastrakend en service dus prima was. NIET dus.

Wiro

Eerst bellen. Al m'n vragen worden rustig en uitgebreid beantwoord. Kijkafspraak: Inruil deal, proefrit, alles tiptop in orde. Duidelijk verhaal over de verdere procedure: Afspraken worden nagekomen. Reminder per mail om niets te vergeten. Een week later ophalen. Alles vlot en zorgvuldig geregeld.

Carol Leyte Delaney

Ik lees heel veel goede reviews over Vaartland, helaas is onze ervaring niet goed. Wij hebben een auto gekocht eind december 2021 met 6 maanden garantie. 2 maanden nadat de garantie is afgelopen is onze auto techisch total loss verklaard, tussen de €4.500 en €6000 reparatiekosten. Toch maar contact opgenomen met Vaartland, we zijn gelijk doorverwezen naar de partner Autotrust, we moesten maar offertes opvragen en zij zouden ook wat offertes opvragen en dan zouden ze overleggen met Vaartland of ze coulance halve iets voor ons konden doen, tenslotte was de garantie afgelopen. We hebben €8500 voor de renault megane betaald met inruil van onze oude auto en 8 maanden verder hebben we geen auto meer, vanmorgen werd ik eindelijk teruggebeld door Ali van Apeldoorn met een aanbod van €500 als we de auto liet repareren, dus dit betekent dat we zelf nog ruim €4000 moeten uitgeven voor een reparatie, ook werd er aangeboden om de auto op een platform te plaatsen via Vaartland en kijken wat de auto nog op zou brengen via andere handelaren, ook werd aangeboden een andere auto bij hen te kopen en dan zouden ze wat met de garantie kunnen doen. Wij snappen dat we geen nieuwe auto hebben gekocht en dat we gewoon dikke pech hebben maar ik had van Vaartland wel iets meer verwacht dan de bovengenoemde 'aanbiedingen' echt heel erg jammer dit.

Katja

Heb een hele mooie auto gekregen van mijn man. Gerben Lekkerkerker heeft dit allemaal mogelijk gemaakt zodat dit een verassing voor mij kon zijn. Een verassing was het zeker, de auto met de grote gele strik bleek voor mij te zijn! :) hij rijdt fantastisch , alleen maar lof voor dit bedrijf.

Ali

Onlangs online een auto kocht bij de vestiging in Stolwijk. Arnold heeft mij tijdens dit proces erg goed geholpen. Ik had wat extra aandacht nodig omdat dit mijn eerste online aankoop was van een auto, die kreeg ik van Arnold. Thanks voor de goede service Arnold!

Bas

Ik ben via marktplaats in Zwolle terecht gekomen voor de door mij gezochte auto. Erg fijne sfeer en erg fijne geholpen door een kundige en vriendelijke verkoper.

Henk

Ik heb mijn auto in Den Haag gekocht zonder problemen maar de aflevering in Apeldoorn … die vent kan beter wat anders gaan doen. Ik had de aflevertijd verzet van 11.00 naar 09.00. Ik had twee dagen eerder gebeld en was geen probleem. Toen ik om 09.00 aankwan bleef hij volhouden dat ik niet gebeld had !!! Ook de volle tank bij aflevering was niet afgesproken …. Dus wel. Het kinderstoeltje wilde hij niet in de auto monteren want dan was hij verantwoordelijk. Ik ben nog nooit zo kwaad geweest. Wat een anti commerciele eikel is die vent zeg.

Gabriel Paul Branea

Everything was perfect, everything was very transparent and professional and Peter Bosch helped me with all the information I needed, A true professional

Jannet

Auto stond klaar in perfecte staat! Ik hoop veel rijplezier te hebben van mijn nieuwe auto.