Vakgarage de Kruijf

Polderstraat 11, 6666 LD HETEREN

Openingstijden

302 beoordelingen

4,4

302 Reviews

marco

Super Service!!! We hadden een Skoda Octavia gekocht die netjes geprijst was, met daarbij een garantiepakket, ook voor slijtage onderdelen. Helaas door een ontwerpfout van Skoda bleek dat bij de distributie riem olie lekkage was ontstaan, door boutjes die niet geborgd waren. Ze hebben de distributie/multie riem kostenloos vervangen, omdat hier olie op was gekomen. Om te voorkomen dat de bouten weer los komen zijn deze vast gezet met locktight, waardoor deze niet meer los kunnen komen. We kregen meteen vervangend vervoer en werden snel geholpen. Binnen een dag was alles geregeld, kostenloos.

C.A. de Vrij

Vrijdag 19-04 mn nieuwe Amarok opgehaald. Vanaf het eerste bezoek , de offerte , de bevestiging en het aanpassen en gereed maken van de wagen was het heel professioneel en klantgericht. Samen met Gert Jan alle gewenste aanpassingen doorgesproken en zelfs nog extra tips van zijn kant. Kortom : door samenwerking is het echt een plaatje geworden. Bij dit bedrijf staat de klant nog echt centraal !!!!!!

C.

Heb vandaag ons 2e voertuig opgehaald en alles naar wens zoals besproken met verkoper Arie

Marco

Gert Jan heeft mij zeer goed geholpen aan een mooie Lynk & Co te vinden. Dank jullie wel en ben zeer tevreden.

Frank

Alles verloopt correct volgens afspraak Gert -Jan is een zeer duidelijk en fijn persoon om zaken mee te doen

Jaap

Mijn ervaring is goed bij deze garage kon nog op mijn beslissing terug komen ! Alles werd op vriendelijke manier afgehandeld ,

Elise

Mijn nieuwe auto net voor de vakantie gekocht. En keurig afgeleverd zodat ik er mee op vakantie kon. Top service.

Sjirk

Snel geholpen bij de aankoop van een auto. Klasse.

Kees van den Dikkenberg

goed geregeld

Sterk Elektrotechniek

.