Bekijk nu uw favorieten.

Impressum

Vakgarage Landeweerd houdt zich bezig met de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s aan particulieren en bedrijven. Onze slogan ‘vertrouwd en dichtbij’ staat voor een werkwijze waarbij heldere communicatie, gedegen advies en ‘best value for money’ de belangrijkste uitgangspunten zijn.

Dankzij een hoge omloopsnelheid en lage overheadkosten bent u verzekerd van de best mogelijke service tegen de scherpst mogelijke prijs.

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit ingeruilde auto’s van particulieren en merkdealers. Kopers van een auto bij Vakgarage Landeweerd weten zich verzekerd van een auto met een correcte kilometerstand. Wij verstrekken een Nationale Autopas en Bovag garantie is mogelijk.

In onze eigen werkplaats voeren wij onderhoud uit voor alle automerken. Loyale klanten ontvangen bovendien onze VIPcard en profiteren van extra korting en vele voordelen. Uw tevredenheid staat voorop!

Dankzij ons uitgebreide netwerk van autobedrijven en vele contacten met lease- en financieringsmaatschappijen is ook een zoekopdracht bij ons in goede handen.

Kom naar onze showroom aan de Deventerstraat in Apeldoorn en koop een kwaliteitsoccasion tegen de allerlaagste prijs!

Heeft u een auto-gerelateerde vraag, probleem of zoekopdracht? Schroom niet en bel geheel vrijblijvend 055-3017483.

AutoScout24 Nederland B.V. is niet aansprakelijk voor de juistheid van de gegevens.