Bekijk nu uw favorieten.

306 beoordelingen

4,4

306 Reviews

William

Bij Vakgarage Tichelaar een occasion aangeschaft met een goed gevoel. Erg tevreden over de service, betrouwbaarheid en correcte aflevering!

Piet de Zeeuw

Door familie, ben ik tientallen jaren geleden klant geworden. Sindsdien diverse auto's aangeschaft bij Tichelaar en ook het onderhoud met tevredenheid door hen uit laten voeren. Door mijn ervaringen hebben ook diverse mensen de weg naar Tichelaar gevonden!

Elize

Supervriendelijk personeel en uitstekende service.

Bert v Harselaar

Zeer kundige monteurs

Jolanda van Vliet

Ook al moet ik er voor gaan rijden. Ben bij met de service en vriendelijkheid die geboden wordt.

RB

Al jarenlang verschillende auto’s in onderhoud gehad bij dit bedrijf. De service is uitstekend, kosten zijn transparant en worden van tevoren doorgenomen. Personeel is kundig, klantvriendelijk en betrokken. Kan geen nadelen noemen en kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Florian

Ik heb bij Vakgarage Tichelaar een aantal reparaties en APK laten uitvoeren. Er werd altijd tijd voor mij gemaakt en er stond altijd een leenauto voor mij klaar. Ik heb een tijd rond gereden met een roetfilter probleem. Uiteindelijk bleek dit gewoon een poreus slangetje te zijn. Probleem vakkundig en goudeerlijk opgelost dus! Dit zal dan ook de reden zijn dat ik nog vele jaren klant zal blijven bij deze garage.

Varekamp

X

jacqueline

Jarenlang al trouwe klant bij Vakgarage Tichelaar. Nog nooit hebben ze ons teleurgesteld in hun service, betrouwbaarheid en expertise. Door ons hebben vele familie leden en kennissen zich ook bij hun aangesloten en ook bij hun heb ik nog nooit een verkeerd verhaal gehoord .Wij komen alleen maar daar tegenwoordig. Betrouwbaar en eerlijk

Robin

Vriendelijke mensen, doen hun uiterste best om alles weer keurig in orde te maken.