Bekijk nu uw favorieten.

76 beoordelingen

4,3

76 Reviews

Sabine

Goede leenfiets Harde werkers. Goede uitleg. Het regende; aangeboden werd om me op te halen! Leenfiets achterin. Onze auto geurde naar bloemetjes ipv naar natte hond (o.a. airco schoongemaakt). Ze leveren de auto standaard gewassen af, maar omdat het regende kreeg ik een tegoedbon :-)

bloemheuvel

Zeer prettige garage met Vriendelijk personeel . Kennis van zaken en mooie showroom. Zocht een Mazda 3 en hier hadden ze hem staan. Proefrit was geen probleem. Alle gemaakte afspraken bij de verkoop nagekomen en de auto week later opgehaald Woon wel niet in de buurt <Den Haag> maar zal deze garage toch zeker aanraden . Bedankt Wesley Alex Bloemheuvel

Peter Claassen

Wij hebben ongeveer 2 maanden geleden een auto gekocht bij deze garage. Wij zijn super geholpen door zeer vriendelijk personeel. Alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Zelfs na 2 maanden, toen bleek dat de airco niet voldoende werkte werden wij meteen geholpen en werd de airco ZONDER kosten bijgevuld. Kortom wij zijn SUPER TEVREDEN!!!

E. van Lohuizen

Ik ben zeer tevreden over deze vakkundige garage.Ze denken met je mee, geven je goed advies.Komen hun afspraken na en doen een stap extra voor hun klanten.

Willem

Vandaag mijn Mercedes C32 AMG opgehaald. Conditie van de auto geheel conform aangegeven in de advertentie. Vriendelijke behandeling. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Tom

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant en heb daar geen moment spijt van. De ontvangst is altijd vriendelijk en de koffie staat altijd klaar. Het personeel is vakkundig en servicegericht. In overleg is alles mogelijk en wordt er een geschikte oplossing gevonden. Ik kan vakgarage van der Zande dan ook ten zeerste aanbevelen.

Wim

Ben onlangs met mijn Mercedes in onderhoud geweest en werd bij binnenkomst vriendelijk ontvangen door de balie medewerker. Deze vroeg mij wat er moest gebeuren en zou mij bellen nadat de monteur de auto had gecontroleerd voor eventuele reparatie of onderhoudsadvies. En zo gebeurde het ook, ik werd netjes gebeld voor de zaken die noodzakelijk waren en de prijs werd met mij overeengekomen. Toen ik de auto op heb gehaald was alles ook conform onze afspraak en de prijs was zoals afgesproken. Ik ben dus zeer tevreden een aanrader wat mij betreft.

Johan

Vlotte babbel voor de aankoop, garantie echt niet nodig, beloven er altijd wel uit te komen... Binnen 2 weken moest de versnellingsbak gereviseerd worden en je raad het al! Tegen kostprijs is het gemaakt, rekening was helemaal voor mij! Na 8 maanden gewoon gebruik bijna ijzer op ijzer bij alle remmen. ( niets over gemeld bij aankoop) Ook nog even nieuwe banden voor....

J. Oostenbrink

Met alle tevredenheid mijn 'nieuwe' Hyundai gekocht. Alle afspraken zijn nagekomen welke op papier zijn gezet. Mijn vrouw en ik werden hartelijk ontvangen met lekkere koffie. Ook voor onderhoud zeer aan te raden. Betrouwbaar en vriendelijk met humor.

william

wij komen er al meerdere jaren . voor onderhoud van onze auto's en zijn dan ook zeer tevreden ! onze lease auto kon sinds kort ook bij vd zande in onderhoud echt helemaal top super service echt een aanrader voor ieder en zeer vriendelijk personeel en heerlijke koffie