Bekijk nu uw favorieten.

81 beoordelingen

4,3

51 Reviews

William

Uiterst nette showroom, met prima verkoper; die gelijk aandacht aan de klant gaf.

Thijs

Uitstekende service na aankoop van mijn Jaguar. Auto perfect afgeleverd. Toch probleem gevonden bij rijden over kleine hobbels. Eerst stabilisatorstangen vervangen en, toen dat niet hielp, de schokbreker, die overigens nog wel z’n werk deed. Daarmee was het probleem opgelost. Alles in de garantie, ook de leenauto. Ewoud en de monteurs: dank voor de prima dienstverlening!

Cor

Prachtige Audi Q2 gekocht van één jaar oud in nieuwstaat met 3500 km op de teller. In de specificatie stond met Cruise Control maar bleek begrenzer te zijn. Opgelost door deze alsnog in te bouwen. Klasse !! Ewoud dank voor de prettige contacten. Een prima vertrouwd adres.

Kimberly

Erg positieve ervaring. Goede service, op vakkundige wijze werden wij geholpen met de aanschaf van mijn onze nieuwe auto. Hierbij werd goed rekening gehouden met onze wensen en ons budget. Wij zouden hier zeker ook weer voor een volgende auto gaan kijken.

Tina

Vriendelijk, professionals en aftersales uitmuntend

Rob

goede ontvangst, eerlijk en deskunidg advies over merk auto gekregen dus niet alleen de pluspunten gehoord, goede inruilprijs en 1 dag eerder dan verwacht was de \"nieuwe\"gebruikte auto klaar voor aflevering.

Anoniem

Erg goede ervaring gehad bij dit bedrijf. Goede service en met een goed gevoel een auto aangeschaft

Anoniem

Fijne ervaring. Komt de afspraken netjes na, en levert zelfs nog extra service door versleten banden te vervangen voor 2 nieuwe.

John

Goed geholpen en de auto perfect afgeleverd en komen afspraak zeker na 100% betrouwbaar super bedrijf

Willem

Snelle actie, goede aandacht voor de klant. Alleen misten we standaarduitrusting: gevaren driehoek, hestje ed.