Bekijk nu uw favorieten.

180 beoordelingen

4,3

180 Reviews

Susan

Komen afspraken niet na en verkopen je een auto waar van alles aan mankeert en geven dan niet thuis. Mensen, koop hier geen auto!

Edwin

Afspraak gemaakt om auto te bekijken met verkoper , hij kwam gewoon gewoon niet opdagen en ben maar weer weggegaan na een kwartier wachten . Jammer dat dit soort bedrijven nog bestaansrecht hebben , gewoon potentiele klanten in de kou te laten staan , ik had die auto echt willen hebben , maar jammer dan.

John

Wij hebben daar een Nissan Qashqai gekocht. En daar ook onze auto ingeruild. Wij zijn daar prima behandeld. Aardige mensen die daar rondlopen, zeker ook de oude eigenaar. Ik krijg ook nog een lakstift voor de gekochte auto opgestuurd, ik heb daar vertrouwen in dat dat ook goed komt. Ik ga zeker deze garage in mijn kennisen kring aanraden, ze hebben mooie jonge auto's staan.

Rene

Ik heb hier een peugeot 207cc gekocht . Bij de testrit waren er enkele zaken niet in orde die ik bij de aankoop aangaf. Er was totaal bij aflevering niks aan de auto gedaan zelfs de olie was niet na gekeken. Waar ik me het ergste over op kan winden is dat we een afspraak hadden en de verkoper ons 1.5 uur liet wachten voor klanten die waren komen binnenwaaien en een dsag later een afspraak hadden hun auto op te halen.. ze kregen een bosje bloemen mee.. wij kregen de sleutels en een sorry dat het zo lang duurde en geen bloemetje .. ook was het excuus dat de verlichting van de climat conto met lesjes was geregeld en dat dat onmogelijk was te repareren... ik had navraag gedaan en bij de peugeot zeiden ze het waren lampjes maar wel even werk .. ik heb dat aangegeven en ze bleven volhouden.. ik heb nu nadat het 2de lampje kapot ging het elders laten repareren 2 uur werk en 2 lampjes van 1.50 stuk.. Het zijn grote leugenaars en als iets veel werk is doen ze het gewoon niet ondanks afspraken

Bertho

We zijn erg blij met de aankoop van onze auto. Helaas werd de auto eerst niet afgeleverd zoals afgesproken maar gelukkig is dit opgelost.

haiko marneef

2ehand doblo gekocht inclusief inruil oude wagen ,goede prijs voor de oude auto en goede prijs voor de auto die we kochten Binnen 3 weken al een paar mankementen Meteen opgelost door Wolves Wij wonen niet in de buurt dus we kregen de mogelijkheid om bij een dealer uit de buurt daar de problemen te laten op te lossen ,die wekte de indruk geen belang er bij te hebben dus evengoed bij wolves alles netjes laten op lossen TOP GARAGE KUNNEN EEN HOOP GARAGES VEEL VAN LEREN !!! GA ZO DOOR WOLVES RIJSSEN

Remco

Bij binnenkomst werd ik netjes te woord gestaan en er werd meegedacht in mijn wensen t.a.v. een ‘nieuwe’ auto

Marcel

We hebben onze ervaring als erg prettig ervaren, erg klant vriendelijk en meedenkend in de aankoop/ inruil van de auto.

Rene Oplaat

We hebben een andere auto gekocht. Gesprek was prettig en open. Nog geen ervaring met de service, maar ik ga er vanuit dat dat wel goed zit.

Lisa

Klantvriendelijke en goede service bij aflevering auto.