Bekijk nu uw favorieten.

791 beoordelingen

4,7

791 Reviews

Eric Marcelis

Garage komt vertrouwd en vakkundig over, netjes, tijdig, geen verassingen.

Kristian

Geen bijzonderheden, ontvangst netjes en vriendelijk van Marieke en Audrey. kopje koffie. het was een eenvoudig werkje ( zomercheck/aircocheck ) geen klachten....

Richard Thijert

Zeer vriendelijk perso eel

Kaveh Kianush

It was one-stop shop, everything organized through the same person for the Private Lease contract. Friendly service, good communication. Predictable process, everything went according to plan.

Marc Cozijnsen

voldoet volledig aan mijn verwachtingen e

Carlijn

Heel goed.

Wim Wollendorf

We kunnen niet anders zeggen, dat we zeer tevreden zijn over de gang van zaken bij de aankoop van onze auto Seat Seneca. De Heer Martin Vos heeft ons van begin tot eind uitstekend begeleid. Hij gaf ruim de tijd bij de onderhandelingen en was heel geduldig om onze vragen te beantwoorden, technische vragen, samenstelling en accessoires en mogelijkheden. Nog voor de aankoop werd er een uitgebreide proefrit gemaakt om zo nog beter inzicht te krijgen op mogelijke aankoop. Ook gaf hij na aankoop in een planning duidelijk aan wanneer de auto afgeleverd werd. Toen ik we na koop en enige uitgebreidere ritten toch nog wat gebruiksvragen had bood de Heer Vos aan om daar dmv een rit nog extra uitleg te geven. Dat laatste is wel prettig aangezien we merkten dat na 10 jaar dezelfde auto rijden er heel wat ontwikkelingen in de auto-industrie tot stand zijn gekomen. Duidelijk is dat de Heer Vos ons zeer vakkundig, deskundig en op de zeer prettige wijze heeft begeleid Wat wij bij de overdracht van de nieuwe auto erg grappig vonden was dat de auto bij de overdracht "officieel" onthuld werd door het wegtrekken van een groot verhullend doek en een lekker flesje voor thuis aangeboden werd. Gewoon een: 10!

Tim

Nvt

Theo

Vriendelijke receptioniste i.c.m. goede service. Prima ervaring!

Wim

Zie boven