Van der Boon Auto`s Alphen B.V.

Curieweg 3, 2408 BZ ALPHEN A/D RIJN

Openingstijden

56 beoordelingen

4,7

56 Reviews

Cees van Wezenbeek

Cees en Adje waren op zoek naar Suzuki swift en wij hadden een mooie gereserveerd, we hadden een afspraak gemaakt met Gerhard een super aardige man een proefrit gemaakt en een fijne auto ,maar hij liet er ook nog een zien een jaar jonger met meer opties, we waren gelijkt verkocht, uiteindelijk was hij het geworden, toen we hem een week later op gingen halen hadden wij voor het hele team worstenbroodjes meegenomen als dank voor de goede zorgen ,we zijn er erg blij mee ,een aanrader om daar een auto te kopen erg lieve mensen!

Carla Sprokkerieft

Lossen zelfs je probleem op al ben je geen klant meer. Dames receptie en specifiek Martin bedankt voor jullie hulp. Toppertjes bij Van de Boon.

Rob

Bij ons eerste bezoek viel de klantvriendelijkheid op, geen gepush, konden direct proefrit maken in de auto van onze keuze, denken mee, geven eerlijke en duidelijke informatie! De service die hun kunnen verlenen spreekt ons ook aan. Met 5 dagen konden we onze eerste Suzuki Swift ophalen, stond er picobello bij en de rit naar huis was een feestje. Martin jij hebt ons prima geholpen dus een dikke pluim! Oh en de dropjes smaken heerlijk (-;

Chris

We hebben gisteren een jonge occasion Subaru Forrester gekocht en onze oude Peugeot netjes kunnen inruilen. Er was ruim voldoende tijd voor het aankoopgesprek, de proefrit en het sluiten van de deal. We hebben ons op ons gemak gevoeld, geen druk of pushen van de jonge verkoper Martin met kennis van zaken. De auto is keurig afgeleverd en we zijn er blij mee! Chris en Evelien van der Vliet

Henk

Vd Boon kennen we nu al lang. Zowel nieuwe als oudere auto’s laten we bij dit onderhouden of repareren. De goede service is van belang. De reële tarieven die men rekent en de goede inruilwaarde evenzeer. Men is opgewekt, correct en ook humor is beslist niet vreemd. We ontvangen duidelijke, zinvolle informatie en adviezen, of het nu om nieuw aan te schaffen auto’s gaat of om een reparatie; of het nu gaat om een van hun dealermerken of om onze hobby-Fiat 500. Maar het allerbelangrijkste: de eerlijkheid en betrouwbaarheid waarmee wordt gewerkt. Bijvoorbeeld: De Fiat had nieuwe onderdelen nodig: er worden steevast originele Fiat-onderdelen gebruikt, zoals met ons is afgesproken. De oude onderdelen vinden we in de bagageruimte terug: waterpomp, multi-riem, spanner etc. Daar komt bij dat deze ingreep bijna € 1.000,- minder kostbaar was dan de offerte bij de Fiat-dealer. Onlangs bestond er twijfel over de kwaliteit van de accu van onze Vitara. We staan aan de vooravond van een reis met de auto naar Griekenland en weer terug. We kunnen zonder afspraak langskomen: het doormeten van een accu kost niet veel tijd en een nieuwe accu is voorradig. Tja, die accu is niet nieuw meer en de auto staat regelmatig in de straat stil voor een week of langer. Dat is niet goed voor een accu. We weten dat. We worden werkelijk direct geholpen als we ons op maandagmorgen melden. Een kopje koffie later worden we geïnformeerd: de accu is niet nieuw meer, maar er mankeert werkelijk niets aan. Rijden maar! Kijk, hier had (onnodig) een accu verkocht kunnen worden zonder dat er ook maar een spatje argwaan zou ontstaan. In plaats daarvan kunnen we factuurloos het pand verlaten. Deze eerlijkheid maakt het voor ons maar al te duidelijk: zolang we het kunnen, zullen we onze nieuwe auto’s bij Van der Boon kopen en laten onderhouden; net als het Fiatje.

Tobias Runhaar

Ik werd vanaf het moment van binnenlopen serieus genomen maar niet té serieus want dat is ook maar saai! Professioneel personeel en ook kundig, al met al een goede ervaring! Ohja en een heerlijke auto in de private lease!

Monique

Voelde gelijk goed, geen opdringerig mensen. Nemen de tijd voor je, denken mee. Goede uitleg gekregen. Heel blij met mijn Suzuki Swift.

Henny

Dit is echt nog een auto bedrijf met een grenzeloze klant vriendelijkheid en een echt ouderwetse service. Kortom als u een auto zoekt nieuw of 2e hands is dit een echte aanrader, de klant wie of wat je ook bent is hier echt koning en zo voelt het ook.

Jos en Ria van der LOUW

maand geleden auto gekocht perfect geholpen door Wessel en Ton.

Aron

In september een Audi A3 occasion aangeschaft bij vd Boon. Het eerste bezoek kwam geheel onverwachts voor hun. Maar dat was helemaal geen probleem. Verkoper Wessel nam gelijk de tijd voor me. Tevens kon ik direct een proefrit maken. Na de proefrit ben ik nog een keer terug geweest en mocht ik de auto meenemen naar een onafhankelijke partij om een aankoopkeuring uit te laten voeren. Dit was allemaal geen probleem. Uit deze keuring bleek dat het een en ander vervangen moest worden (zoals de achterbanden en remschijven). Dit werd opgenomen in de koopovereenkomst en is netjes vervangen. Na een aantal weken ging de distributieketting ratelen (kwaal bij Audi). En ook dit wordt kosteloos vervangen in de garantietermijn. Zulke autobedrijven kom ik zelden tegen. Ik zou dit bedrijf dan ook aanbevelen aan anderen. Erg tevreden!