Bekijk nu uw favorieten.
Foto Van der Linden Auto Zoetermeer

Van der Linden Auto Zoetermeer

Fokkerstraat 36-38, 2722 NK ZOETERMEER

Openingstijden

Over ons

Welkom bij Van der Linden Auto Zoetermeer Van der Linden Auto heeft sinds 1967 ervaring met de automobielbranche, waarvan 37 jaar ervaring met het merk Hyundai. Begonnen in Moerkapelle en sinds 1991 in Zoetermeer gevestigd. Van der Linden Auto is een universeel autobedrijf, vanwege jarenlange ervaring nog wel altijd gespecialiseerd in Hyundai. Van der Linden auto is het vertrouwde adres voor verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto's. Wij beschikken over een groot assortiment gebruikte auto’s van diverse merken in onze al eerder uitgebreide showroom aan de Fokkerstraat 36 te Zoetermeer. Ook voor een vakkundige APK, onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres, want wij zijn sterk in ieder merk en niet voor niets al meer dan 47 jaar een blijvend begrip in Zoetermeer en omstreken. Wij werken met de modernste test- en diagnoseapparatuur, met data van alle merken en typen auto's. Ook uw auto kennen wij dus door en door. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige auto, ieder jaar opnieuw. Bij ons profiteert u van merkkwaliteit, voor vriendelijke prijzen! Wij zien u graag in onze showroom! Jan en Dirk van der Linden en het team van Van der Linden Auto

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Pierre

Na diverse mails en dito verzoeken om een reactie blijft deze nog steeds uit! De te raadplegen persoon zit \"in bespreking\" en kan voor het aankopen en inruilen van een auto niet worden gestoord. Zelfs na 3 dagen wachten zal de bewuste persoon nog wel zogenaamd \"in bespreking\" zitten. Klantgerichtheid? Attent? Meedenkend? Wat mij betreft niets van dit alles! Zelfs de mededeling mijn ervaringen te delen met derden maakt geen indruk. Ik voel me letterlijk behandeld als een stuk vuil!

24.06.2019

Ed

Prima service!

13.06.2019

Adrie

Dit is een eerlijk en respectabel bedrijf en zou graag een woordje willen doen aan de Hyundai om hun dealerschap weer terug te krijgen.Dat is wat allen verdienen.

08.06.2019

Toon alle reviews

Onze merken

Universeel autobedrijf

Hyundai

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autoruiten
Bandenservice
Financiering & verzekering
Inkoop
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Van der Linden Auto Zoetermeer

R. Penning

Fokkerstraat 36-38
2722 NK ZOETERMEER
www.vanderlindenauto.nl/
Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:3017:30Uur
Za
09:3017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie