Van Hees Automobielbedrijf B.V.

Schoolstraat 47, 3451 AB VLEUTEN

Openingstijden

28 beoordelingen

4,7

28 Reviews

Vanessa

Ik breng mijn auto hier al een aantal jaren. Er wordt keurig overlegd wat er eventueel mis is. De auto wordt snel gemaakt en je wordt vriendelijke geholpen.

Ellen

De ervaring met de reparatie van schade aan mijn auto is erg positief. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden en bijbehorende kosten. Zeer klantgericht en Arent van Hees heeft me goed op de hoogte gehouden gedurende het hersteltraject. Kortom ik ben zeer tevreden en kan niet anders dan een dikke aanrader geven.

Ben

Al meer dan 46 jaar een voor mij een uitstekend bedrijf voor aankoop en onderhoud van mijn auto's.

Milo

Top geregeld volgens afspraak. Kan hier niets anders over zeggen.

Mirjam

Zeer goede ervaringen met van Hees Automobielbedrijf BV. Of het nu gaat om een APK, grote/kleine beurt of een lekke band; Arent van Hees regelt het allemaal voor je. Hij doet dat op een kordate manier en communiceert helder en snel. Van Hees levert vakwerk. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Milo

Prettig en goed geholpen

Ben

Voor problemen of vragen over je auto staan zij altijd voor je klaar.

Anneke

Vriendelijke mensen en de service is echt heel erg goed

Janneke

waar de telefoon nog wordt opgenomen zonder menu en je met iedere vraag direct terecht kan. Alles wat ik miste bij de klonterende dealergarages - het bestaat nog.

Dirk-Jan van Ginkel

- Professionele en nette garage, kwaliteit +++ - Heldere communicatie - Goede en snelle service - Doet wat nodig is zonder onnodige dure extra's - Transparant over mogelijke kosten - Betaalbaar