Bekijk nu uw favorieten.
Foto Van Mossel Mercedes Benz (Rotterdam Autostrada)

Van Mossel Mercedes Benz (Rotterdam Autostrada)

Autolettestraat 4, 3063 NP ROTTERDAM

Over ons

Sinds 1955 is ROGAM officieel Mercedes-Benz bedrijfswagendealer en sinds 2001 ook personenwagendealer. Bovendien is ROGAM dealer van de merken smart en Fuso bedrijfswagens. ROGAM heeft vestigingen in Bergschenhoek (hoofdvestiging), Gouda (Moordrecht), Rotterdam Autostrada, Rotterdam Charlois, Rotterdam Spaanse Polder en Dordrecht. Deze 6 vestigingen zijn veelal gelegen aan de belangrijkste uitvalswegen van Rotterdam. Met vele loyale, vakkundige medewerkers streeft ROGAM ernaar uw partner te zijn door servicegericht, betrouwbaar en professioneel aan uw mobiliteit te werken. Samen bieden we een breed pallet aan producten en diensten: verkoop en reparatie van personen-, bestelwagens en trucks. Maar ook schadeafhandeling, onderdelen, leasing en vervangend vervoer.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Brian

Ik werd super snel en echt vakkundig geholpen. Helaas is er bij de APK een probleem ontdekt. Hier ben ik goed over geïnformeerd incl een prijs. Gelijk laten maken door de mannen van ROGAM! Ik kan weer veilig de weg op!

24.06.2020

Faouzi

Onterechte reparatie door een Verkeerde/onvolledige diagnose vanwege een gebrek aan communicatie intern. Kortom monteurs waren niet op de hoogte van de volledige klachten, m.b.t. mijn auto!!!!

14.05.2020

Vink Standbouw

Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ik kon snel een afspraak maken en de problemen zijn goed verholpen.

19.02.2020

Toon alle reviews

Onze merken

Officiële merkdealer

Mercedes-Benz
smart

Contact

Van Mossel Mercedes Benz (Rotterdam Autostrada)

Afdeling verkoop

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie
NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie