Bekijk nu uw favorieten.

Over ons

Autobedrijf Weijers is sinds 1961 op de huidige locatie gevestigd. Na ruim 26 jaar als Mazda dealer werkzaam te zijn geweest zijn wij als allround universeel autobedrijf verder gegaan. Uiteraard als erkend BOVAG Autobedrijf en vanaf 2003 zelfs als Klasse 1 autobedrijf van de BOVAG. Wij doen de verkoop van alle personenauto’s en lichte bedrijfswagens (zowel nieuw als gebruikt). Zoals u kunt zien worden onze occasions gepresenteerd met 2 prijzen: De full-service prijs met 6 maanden BOVAG-garantie, onderhoudsbeurt en inruilmogelijkheid en de Internet Meeneemprijs waarbij u de vrijheid wordt geboden om de auto tegen een handelsprijs te kopen. Ook dan wordt de auto met een geldige APK afgeleverd. Inruil op deze meeneemprijs is mogelijk tegen handelsprijs. Van al onze auto’s wordt vooraf de kilometerhistorie gecontroleerd en afgeleverd met een Nationale Auto Pas (NAP). Naast de verkoop verzorgen wij graag het totale onderhoud van uw heilige koe, ongeacht welk merk u rijdt.

Reviews

Emile

Mijn mx5 had behoorlijk doorgeroeste dorpels en achterwielkasten. Geheel is geweldig en soepel gerepareerd. Fijne en warme service. Prijs ook alleszins redelijk.

20.09.2020

Piet huizeling

Top bedrijf voor onderhoud of om een auto te kopen Mijn ervaringen zijn zeer goed . Vriendelijke mensen zeer goede service en de auto’s die we hier gekocht hebben waren van hoge kwaliteit Ik blijf graag bij dit bedrijf

12.09.2020

Bleumink-Mulder

Heb je pech in het weekend, kan je zo op de eerst volgende werkdag om 8.00 uur de auto ter reparatie brengen en dezelfde dag nog klaar. Super!. Dank mannen. Helemaal toppie.

28.04.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autoruiten
Bandenservice
Financiering & verzekering
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Spuiterij
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Weijers

Kevin de Bruin en/of Jan de Bruin

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:0012:00Uur
13:00
17:00Uur
Za
10:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie