Bekijk nu uw favorieten.

988 beoordelingen

4,3

988 Reviews

rh de Graaf

heel correct geholpen

Guido

Eerste APK sinds ik deze auto heb. Gelijk ook grote beurt. Duidelijke communicatie, goede prijs-kwaliteit verhouding. Auto rijdt weer als een zonnetje.

T.

Geen bijzonderheden

Rolf

Dit zou, wat mij betreft, een mooie slogan zijn voor Wijnands Auto Service: Wij doen wat we beloven... Grote beurt en APK, halverwege de dag keurig gebeld en overleg over wat nodig is en wat de kosten daarvan zullen zijn. Eind van de dag ophalen en geen verdere verrassingen... Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Kortom, dik tevree...!

M. de Bruin

staan altijd klaar voor je ook als je onverwacht langskomt duidelijke prijsafspraken vooraf

Robert

Nieuwe bus netjes afgeleverd

Jan

Vorig jaar een nieuwe auto hier gekocht en daarbij een grote beurt gehad. Nu de eerste beurt gehad na 1 jaar rijden en daarbij meteen veel moeten vervangen. Verder had ik zelf het een en ander vervangen omdat dit versleten was en niet was gedaan in de aflever beurt. Nu zijn al die punten opnieuw vervangen terwijl ze nu zo goed als nieuw waren.

Maike

Al jaren helpen ze mij erg goed bij Wijnands Auto Service

jan de graaf

komen de afspraken naar

Ferry

Jaap van den Hoogen prima persoon om zaken mee te doen, erg klantvriendelijk. Service is echt top. Tot onze verbazing kregen we bij het ophalen van de auto een koek, ( Spakenburgs specialiteit) zo groot dat je hiervan een maand kan eten. Wijnands Auto is zeer zeker aan te bevelen