Wim Hofman Auto's BV

Rottebandreef 38, 2661 JK Bergschenhoek

Openingstijden

263 beoordelingen

4,3

263 Reviews

Roy

Prima bedrijf met eerlijke bedrijfsvoering. Geen buitengewone gastvrijheid of service als strikken om je auto tijdens het ophalen etc. als je dat verwacht moet je allicht naar een merkdealer. Maar we zijn eerlijk geïnformeerd en goed geholpen.

Peter

De verkoper geeft goede informatie. En ze hebben heerlijke koffie

Harmen Pijpers

zie titel

Annelies

Grote keuze uit allerhande occasions. Afspraak kon snel gemaakt. Afhandeling en rijklaar maken ook goed en snel geregeld.

Cornelis

Op zoek naar een skoda octavia PHEV kwam ik op de website van Wim Hofmann auto's terecht. Deze hadden een brede selectie PHEV auto's. Uiteindelijk een mooie auto kunnen vinden. Bij het bekijken bleek de auto prima te zijn, op de velgen na. Die hadden (veel) stoeprandschade. De verkoper kwam echter met het zeer goede idee om de velgen de laten overspuiten. Hiermee was de deal snel gesloten. Bij aflevering bleek dat de auto maar 1 sleutel had. Ook dit is snel (en goed) door Hofman auto's afgehandeld. Verder nog geen nazorg nodig gehad, maar daar maak ik mij niet veel zorgen over. Wat mij betreft een aanrader!

Tamara

Wij waren opzoek naar een tweede auto. En kwamen zo bij Wim Hofman Auto’s. Hier stond de VW-UP die wij graag wilde. Na overleg met de medewerkster was ons alles duidelijk. Wij reden aansluitend een rondje en sloten hierna de deal. Professionele service.

Feije

Duidelijke communicatie, goede service en nette afhandeling van de verkoop/aankoop van de auto.

Ronald

Ik kwam bij Wim Hofman terecht omdat zij veel occasions hebben staan. Door daar rond te lopen georiënteerd in wat ik dan graag zou willen. Mijn oog gevallen op een Volkswagen Passat. Doordat zij daar veel keuze in hebben thuis wat onderzoek gedaan en vervolgens een proefrit aangevraagd. Allemaal goed geregeld. Na de proefrit de deal gesloten. Enige tegenvaller was dat zij na de deal pas meldde dat er slechts één sleutel bij de auto geleverd zou worden. Hadden ze dit gemeld voor het sluiten van de deal was er niks aan de hand geweest, maar vond het echt niet netjes om dit achteraf te doen. Daarom geen 5 sterren.

Celine

Duidelijke deal en prettig geholpen

Zdravko

professionele en snelle klantenservice!