Bekijk nu uw favorieten.

A.T. Auto`s B.V.

Bedrijvenweg 18a, 2351 BC LEIDERDORP

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

M

Altijd behulpzaam en betrouwbaar, AT auto's komt de afspraken na zonder opdringerig te zijn. Het is een vriendelijk en eerlijk bedrijf, echt een aanrader! Ik kom er al ruim 15 jaar en blijf dit ook zeker doen.

08.03.2020

Matthijs

Een 2e hands auto gekocht bij A.T. Auto's. Erg vriendelijk te woord gestaan door Jan en in het weekend een afspraak gemaakt voor de bezichtiging . Auto was in zeer goede staat en bij aflevering extra onderhoudsbeurt en nieuwe APK erop. Tevens 6 maanden Bovag garantie. Alles transparent en erg service gericht.

06.03.2020

Willem

Het gesprek met de verkoper verliep vlot. Voor onze Kia Rio uit 2012 werd een goede prijs gegeven. Na een testrit hebben we afgesproken die zaterdag met onze zoon terug te komen. Hoewel ze eigenlijk op zaterdag dicht zijn. Onze zoon is automonteur en hem vallen andere zaken op dan ons. Ook hij hoorde niets vreemds en we hebben toen besloten tot de aankoop over te gaan. Na korte tijd kwam er toch een vreemd geluid naar voren. Dit werd erger naarmate de kilometers vorderden. Het bleek een kapot gelopen wiellager te zijn. Dit is naar tevredenheid opgelost. Verkoper is absoluut bereid om bij problemen of vragen te helpen.

22.02.2020

Toon alle reviews

Contact

A.T. Auto`s B.V.

J. Schoondergang

Bedrijvenweg 18a
2351 BC LEIDERDORP
www.atautos.nl

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie