Bekijk nu uw favorieten.

257 beoordelingen

4,5

257 Reviews

Gerbrand

Ik heb een VW passat bij AT autos gekocht en vanaf moment 1 een goede ervaring. De mensen daar, de service en het meedenken zie je niet veel meer auto wereld! Ze zijn no nonsens en goede service met korte lijntje waar je oprecht voelt dat ze jou een goede auto willen verkopen. In 1 woord super!

J.

Eerste ervaring, zeer correct. Reageren snel op berichten. Doen wat ze zeggen. Ik ben erg tevreden over de service en het contact. Zijn ook erg blij met onze nieuwe auto.

Rona

Aardige eigenaar . Goeie inruilprijs gekregen. Kleine garage met echte vakmannen. Hele goeie service gekregen met onze nieuwe auto. Als er wat bij staat is deze garage zeker een aanrader.

Soraya

Onze oude auto konden we inruilen en de nieuwe auto werd afgeleverd met nieuwe APK en een BOVAG garantie van 6 maanden. We werden super vriendelijk geholpen en er heerst een hele fijne sfeer in deze garage. De eigenaar is goudeerlijk en biedt uitstekende service.

Erik H

Ik heb hier in maart 2019 een VW Passat uit 2010 gekocht. Goede voorlichting, uitgebreid de tijd voor 2 proefritten. Voor een nette prijs (2.000 euro onder de ANWB koerslijst) gekocht en ook reëel inruilbedrag ontvangen voor de Volvo. Aflevering netjes, een paar kleine zaken en die zijn onder garantie verholpen. Ben inmiddels 25.000km verder en de auto is volstrekt probleemloos. No nonsense bedrijf. Geen fancy bedrijfspand op zichtlocatie, wel kennis van zaken en directe toegang tot de werkplaats.

Ans

Bij een garage moet je kunnen vertrouwen op de deskundigheid van de medewerkers. Dat is hier zonder meer het geval. Verder vriendelijk en altijd behulpzaam!

M

Altijd behulpzaam en betrouwbaar, AT auto's komt de afspraken na zonder opdringerig te zijn. Het is een vriendelijk en eerlijk bedrijf, echt een aanrader! Ik kom er al ruim 15 jaar en blijf dit ook zeker doen.

Matthijs

Een 2e hands auto gekocht bij A.T. Auto's. Erg vriendelijk te woord gestaan door Jan en in het weekend een afspraak gemaakt voor de bezichtiging . Auto was in zeer goede staat en bij aflevering extra onderhoudsbeurt en nieuwe APK erop. Tevens 6 maanden Bovag garantie. Alles transparent en erg service gericht.

Willem

Het gesprek met de verkoper verliep vlot. Voor onze Kia Rio uit 2012 werd een goede prijs gegeven. Na een testrit hebben we afgesproken die zaterdag met onze zoon terug te komen. Hoewel ze eigenlijk op zaterdag dicht zijn. Onze zoon is automonteur en hem vallen andere zaken op dan ons. Ook hij hoorde niets vreemds en we hebben toen besloten tot de aankoop over te gaan. Na korte tijd kwam er toch een vreemd geluid naar voren. Dit werd erger naarmate de kilometers vorderden. Het bleek een kapot gelopen wiellager te zijn. Dit is naar tevredenheid opgelost. Verkoper is absoluut bereid om bij problemen of vragen te helpen.

L.J.M.

Altijd klantgericht op elk moment , ook zonder dat er een afspraak gemaakt is.