Bekijk nu uw favorieten.
Foto Aéén exclusieve automobielen

Aéén exclusieve automobielen

Energieweg 8, 3771 NA BARNEVELD

Openingstijden

Over ons

Aeen Exclusieve Automobielen is een autobedrijf met een groot aanbod auto's voornamelijk in de exclusievere klassen. Aeen Exclusieve Automobielen werkt niet merkgebonden, het aanbod is dan ook heel divers. Aanbod Aeen Exclusieve Automobielen verkoopt zowel nieuwe als gebruikte exclusieve automobielen van alle exclusieve automerken. Daarnaast heeft Aeen een uitgebreid aanbod exclusieve Oldtimers. Onderhoud & service Uiteraard biedt Aeen Exclusieve Automobielen u complete service op het gebied van onderhoud en service. Wij werken samen met verschillende merkspecialisten. Op deze wijze is uw auto altijd in handen van de beste merkspecialisten.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Eddie

Hallo, in Maart 2020 een prachtige CLA gekocht van Patrick. Na een week of 8 begon de blanke laklaag op diverse plekken van de voorbumper lost te laten. Ben bij Patrick langs geweest hoe dit dan mogelijk was. Zonder te mokken of discussie heeft Patrick dit uitstekend door een auto herstel bedrijf laten maken. De auto 3 dagen kwijt geweest en een leen auto mee gehad. Toen we de Benz weer op gingen halen bij Patrick was deze uitstekend gespoten, als nieuw, een van zijn medewerkers had de auto nog even helemaal gewassen ! En kosten helemaal 000. Top service, een dikke duim!!!

29.05.2020

Angelique

Geen enkel probleem toen wij gisteren onaangekondigd langs kwamen voor een kleinigheidje aan onze Mercedes. Hartelijke ontvangst en zelf de baas Patric bleek niet te beroerd om (letterlijk) vuile handen te krijgen om ons direct te helpen. Zo konden wij weer snel onze reis vervolgen. Wel eerst nog een lekkere kop koffie en even “smullen” van het prachtige aanbod in de showroom.

19.05.2020

Ronald

Wat onduidelijkheden met de meldingen van het elektronische systeem van onze bij AEEN gekochte Mercedes. Even bellen met AEEN en we konden dezelfde dag al komen. Onze auto werd direct vakkundig elektronisch uitgelezen en de storing snel verholpen. Kosten: 0 Dit is wat je nog eens service noemt met een grote S!

04.05.2020

Toon alle reviews

Onze merken

Universeel autobedrijf

Aston Martin
Bentley
BMW
Dodge
Ferrari
Jaguar
Jeep
Kia
Land Rover
Maserati
McLaren
Mercedes-Benz
MINI
Nissan
Oldtimer
Porsche
Rolls-Royce
Volvo

Wij bieden

Financiering & verzekering
Onderhoud
Werkplaats

Contact

Aéén exclusieve automobielen

Patrick Oosterveer

Openingstijden

Gehele bedrijf

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
09:0015:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie