Bekijk nu uw favorieten.

84 beoordelingen

4,8

84 Reviews

Angelique

Geen enkel probleem toen wij gisteren onaangekondigd langs kwamen voor een kleinigheidje aan onze Mercedes. Hartelijke ontvangst en zelf de baas Patric bleek niet te beroerd om (letterlijk) vuile handen te krijgen om ons direct te helpen. Zo konden wij weer snel onze reis vervolgen. Wel eerst nog een lekkere kop koffie en even “smullen” van het prachtige aanbod in de showroom.

Ronald

Wat onduidelijkheden met de meldingen van het elektronische systeem van onze bij AEEN gekochte Mercedes. Even bellen met AEEN en we konden dezelfde dag al komen. Onze auto werd direct vakkundig elektronisch uitgelezen en de storing snel verholpen. Kosten: 0 Dit is wat je nog eens service noemt met een grote S!

Ron

Wat een mooie ervaring om hier binnen te stappen. Het is echt "smullen" van het aanbod in de showroom! We realiseerden onze droom door hier een Mercedes A-180 te kopen. Warme- en professionele ontvangst en correcte afhandeling. Complimenten voor het Team dat door zijn servicegerichtheid de klant zo'n goed gevoel geeft.

Porsje

Wanneer je een auto als een Porsche koopt, koop je geen halfje brood oid. Na met meerdere dealers te hebben gesproken en te hebben onderhandeld, blijkt ik in en om haag- en maaslanden niet te slagen.. dus naar Barneveld.. opgehaald van het station in een mooie Merc, proef je al de beleving welke Patrick en z'n team graag wil neerzetten. Wat een service en correctheid. Hier blijkt men dat dus door te hebben. Testrit, onderhandeling en nalopen, alles klopte, en een treinrit terug was mij bespaard. Enige nadeel.. ik moet nu voortaan helemaal naar Barneveld als ik m'n volgende auto wil ;-)

johan

Eerlijk en betrouwbaar met een goed voel verlaat je deze zaak wetende dat je altijd terug kan komen als er toch wat is.

chris

snelle reactie van Patrick in de onderhandelings fase Afgelopen donderdag mijn oude auto ingewisseld voor een MB C200 Prestige Het bedrijf maakte een zeer positieve indruk;koop snel gesloten Alles top !!!

Patrick Coerver

Ik ken Patrick al een tijdje en kan gerust zeggen dat je bij Aeen Automobielen altijd een eerlijke en correcte auto koopt met top service! Echt een aanrader!

Eugenie Hessing

Onze diesel Volvo wilden we inruilen voor een benzine auto. Maar natuurlijk moest deze nieuwe (gebruikte) auto natuurlijk wel onze caravan veilig kunnen trekken en ook nog genoeg ruimte bieden voor onze 2 honden. Het keuzelijstje was niet zo groot....en al snel viel manlief voor de GLK! Hij heeft ooit eerder Mercedes gereden en tja, hij moest toch écht naar Barneveld. We zaten druk in een tuinverbouwing, Maar het kriebelde...dus oké wij op pad. Nog even gebeld of een proefrit mogelijk was. Natuurlijk, maar of we dan op tijd konden komen want ze wilden die dag eerder sluiten, de zaterdag voor Pasen. Wat een mooie showroom, manlief keek z’n ogen uit....als een kind in de snoepwinkel!! Ik had enkel oog voor de GLK, want ik moest nog overtuigd worden natuurlijk. Nou dat is gelukt hoor, eerst een lekker bakje koffie, toen de proefrit. Er klonk wat resonantie vanuit de achterkant van de auto, meteen gemeld in het gesprek na de proefrit. Volgens Patrick kan het aan de banden liggen, “dan doen we er een nieuw setje op”. Met nog een bakje koffie praten we nog verder met Patrick en z’n collega en blijkt dat ze zelfs nog ergens een hondenrek hebben liggen in het magazijn, krijgen we er ook nog bij! De koop is naar alle tevredenheid afgerond, en wij mogen nog even op de foto met onze GLK die we binnenkort gaan ophalen. Manlief blij, ik blij.....wat rijdt die auto lekker, het is écht waar! Patrick en collegae dankt voor het fijne zakendoen. Jullie verdienen een ster😉

Wil Toft

Voor de derde keer hier een auto gekocht. Wederom super geholpen door Patrick. Een klein puntje: de klok stond niet op tijd 😂Betrouwbaar en eerlijk bedrijf, een aanrader.

Robbert Oosterhout

11 minuten geleden Mooie zaak erg vriendelijk en gastvrij Heb er een mooie Jaguar gekocht alles volgens afspraak geen verrassingen Patrick erg kundig bij het ophalen stond de auto er perfect bij gewassen en gepoetst volle tank Mooie paraplu en was spullen erbij met foto van mijn auto zeer attent Nu bleek er iets te zijn met de auto heb dat bij Patrick gemeld en werd weer fantastisch geholpen kan je nog rijden anders kom ik hem ophalen ik kon nog rijden dus terug na een paar dagen auto weer klaar en kon hem ophalen En ja hoor daar stond hij dan weer netjes gewassen Ik kan alleen maar zeggen top top zo kan het dus ook Patrick bedankt en ik zal iedereen aanraden ga een kijken mooie zaak met mooie auto\'s en waar afspraak nog afspraak is 👌ik drink er 1 op je vanavond 🍺