Bekijk nu uw favorieten.
Foto Auto Hunnekens B.V.

Auto Hunnekens B.V.

Kerkstraat 20a, 5768 BG MEIJEL

Openingstijden

Over ons

Sinds 1981 streeft Auto Hunnekens er naar om u middels de meest betrouwbare weg te ontzorgen met betrekking tot alle voorkomende werkzaamheden aan uw personen- en lichte bedrijfswagen. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en APK van uw camper en trike. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten. - Verkoop occasions - APK - Onderhoud & reparatie - Schade en ruitschade herstel - Storingsdiagnose - Airco service Naast de werkzaamheden voor derden, worden verkoop auto's bij inname technisch gecontroleerd en afleverklaar gemaakt in onze eigen werkplaats. Tevens worden hier garantiewerkzaamheden aan verkochte voertuigen adequaat uitgevoerd.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Ronald

Op woensdag 31 juli naar een auto gaan kijken. Ik werd daar vriendelijk te woord gestaan. Dat had het resultaat dat ik een Renault senic uit 2011 daar gekocht heb. Helaas kon ik deze (ivm. vakantie) vrijdag 16 aug. pas ophalen. Maar nu heb ik de auto in bezit en ben erg tevreden. Bedankt Frank voor je vriendelijkheid en voor de goede uitleg.

17.08.2019

Bart

Leuke zaak, goed advies.

05.08.2019

Roger

We hebben een paar maanden geleden een mazda 2 gekocht bij autobedrijf Hunnekens. Vanaf het eerste moment hadden en hebben we nog steeds een goed gevoel bij dit bedrijf. We ervaren een paar kleine probleempjes met de auto, maar de manier hoe ze dit aan en oppakken is bewonderingswaardig. Service staat hoog in het vaandel. Mocht er iets zijn dan zorgen ze voor een oplossing. Ook als ze afhankelijk zijn van derden en wachten op informatie, dan laten ze alsnog weten dat ze er mee bezig zijn. Continue houden ze je op de hoogte. Kan niet anders zeggen dat je bij Hunnekens door Coen, maar ook door Frank en de andere medewerkers, op een heel erg fijne en nette manier wordt behandeld.

28.05.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Autoruiten
Bandenservice
Onderhoud
Werkplaats

Contact

Auto Hunnekens B.V.

Frank Hunnekens

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:3017:30Uur
Za
09:0015:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
100% onderhouden
100% onderhouden
Meer informatie