Bekijk nu uw favorieten.

61 beoordelingen

4,7

57 Reviews

Ronald

Op woensdag 31 juli naar een auto gaan kijken. Ik werd daar vriendelijk te woord gestaan. Dat had het resultaat dat ik een Renault senic uit 2011 daar gekocht heb. Helaas kon ik deze (ivm. vakantie) vrijdag 16 aug. pas ophalen. Maar nu heb ik de auto in bezit en ben erg tevreden. Bedankt Frank voor je vriendelijkheid en voor de goede uitleg.

Bart

Leuke zaak, goed advies.

Roger

We hebben een paar maanden geleden een mazda 2 gekocht bij autobedrijf Hunnekens. Vanaf het eerste moment hadden en hebben we nog steeds een goed gevoel bij dit bedrijf. We ervaren een paar kleine probleempjes met de auto, maar de manier hoe ze dit aan en oppakken is bewonderingswaardig. Service staat hoog in het vaandel. Mocht er iets zijn dan zorgen ze voor een oplossing. Ook als ze afhankelijk zijn van derden en wachten op informatie, dan laten ze alsnog weten dat ze er mee bezig zijn. Continue houden ze je op de hoogte. Kan niet anders zeggen dat je bij Hunnekens door Coen, maar ook door Frank en de andere medewerkers, op een heel erg fijne en nette manier wordt behandeld.

Kees

Hele goede ervaring,super vriendelijke mensen. Heel goed geholpen. En een hele goede auto gekocht , echt super.

S

Perfecte service & betrouwbare zaak, kwam erg professioneel en vriendelijk over! Top hulp gehad bij het kopen van een nieuwe auto, ook hebben ze alles heel vlot kunnen regelen.

Sandro

Een Mazda CX5 gekocht en we zijn meer dan tevreden over het persoonlijke contact en de afhandeling van de koop. Een echt familiebedrijf, waar service hoog in het vaandel staat. Het was ons de moeite waard, om helemaal vanuit Almere naar Limburg te komen. Coen, bedankt. Prima gedaan!

Cor

Een familie bedrijf ten top. De contacten met Coen - Ger - Frank en Mark waarin de zakelijke en informele sfeer elkaar goed overlappen hebben wij als zeer prettig ervaren, en schept meer vertrouwen dan bla. bla. verhalen. Dat bleek ook toen een onderdeel niet goed werkte en zonder discussie werd vervangen. Zijn zeer tevreden over de aankoop, aflevering, en service van onze auto bij deze garage.

Renee

Goed geholpen door mensen met veel kennis.

Ingrid

Zeer prettige en vriendelijke omgang. Erg tevreden over de aankoop van onze auto. Autoverkoper Koen niet opdringerig, vriendelijk en erg geduldig en al onze vragen duidelijk beantwoorden.

umberto

occasion gekocht bij Frank Hunnekens en zijn team. Erg klant vriendelijk, een bedrijf waar de klant nog klant is. Na 4mnd afspraak gemaakt voor onderhoud/reparatie. Ben heel content over de manier van afhandeling/reparatie. De klasse van dit bedrijf is niet alleen de expertise op het gebied van verkoop maar zeker ook voor bijbehorende service