Bekijk nu uw favorieten.

71 beoordelingen

4,7

71 Reviews

Wim

Mooie auto gekocht, mazda cx 5. Vriendelijk geholpen en deskundig personeel. Mooi familiebedrijf.

Pim

Onlangs hebben wij bij Auto Hunnekens in Meijel een auto gekocht. Het is een familiebedrijf met een uitstekende service en medewerkers hebben verstand van auto’s. We zijn zeer vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe (gebruikte) Mazda. Ze hebben een helder, duidelijk en eerlijk verhaal. De auto werd binnen enkele dagen afgeleverd, keurig gepoetst en met heldere instructie over het gebruik. Een aanrader!

Hugo en Claudia

Wij hadden interesse in een Mazda CX3 van deze zaak. Bij navraag van onze kant of hij nog aanwezig was, aangezien we nog 1 uurtje moesten rijden, werd deze voor ons vast gehouden. Eenmaal daar aangekomen konden we de auto rustig bekijken en een proefrit maken. Koen kwam vriendelijk,kalm en professioneel over en voorzag ons van de nodige info en ervaring over deze auto. Wij zijn diezelfde dag nog tot koop overgegaan en alles is naar tevredenheid overeengekomen.

Jeroen en Lisanne

We zijn fijn geholpen door Coen. Klantvriendelijke zaak, je voelt je er op je gemak. Er wordt niet gepusht en ze nemen de tijd voor je vragen.

Gerard

Mijn ervaring met deze enthousiaste jongens is dat ze betrouwbaar zijn en dat ze netjes na komen wat ze zeggen.

Samuel

Afgelopen zaterdag een Toyota Yaris gekocht bij Auto Hunnekens. Ze staan hier nog echt achter de kwaliteit van hun auto's, auto was volledig door ze nagekeken en de aankoopkeuring bevestigde dit ook. Mocht ook rustig de tijd nemen om alles na te kijken onder het genot van een kopje koffie Ik ben zelf zeer tevreden en zou zo weer een auto hier kopen.

Jules

Onlangs een “oudere” Volvo V70 bij Hunnekens gekocht. Net en professioneel ogend bedrijf. No nonsense benadering. Kreeg nooit het idee dat ik maar een oudje kocht. Je voelt je welkom en iedereen zegt gedag. Er hangt een leuke sfeer. Als klant voelt dat goed en geeft vertrouwen. Nemen van tevoren duidelijk met je door wat je wel maar ook wat je niet krijgt. Mooie zaak. Zou er zo weer een auto kopen maar hoop dat ik nog een tijdje mag genieten van de Volvo!

Hans vink

Deze week onze Volvo xc60 opgehaald. Wij kunnen een ieder dit autobedrijf aanbevelen.Hun aanbod is divers ,stuk voor stuk prachtige auto`s en wat toch heel belangrijk is de prijzen liggen beduidend lager. Wij hebben een afstand van ruim 150 km overbrugd om onze auto te kopen.Het is ZEKER DE MOEITE WAARD!Tevens wil ik mijn waardering uitspreken over de vriendelijke en ongedwongen sfeer die er is bij deze mensen . Ga vooral zo door! Met vriendelijke groet, Anita en Hans

Rogér

Twee weken geleden een auto gekocht bij Auto Hunnekens, wij zijn zeer vriendelijk en netjes geholpen door Coen en Frank Je kunt merken dat dit bedrijf echt voor kwaliteit en tevreden klanten gaat, echt een familie bedrijf. Vandaag de auto opgehaald, deze stond keurig gepoetst in de showroom, klaar voor aflevering. Alles wat besproken was tijdens de koop, is keurig netjes uitgevoerd. Zelfs de limburgse vlaai hadden ze in huis gehaald, wat we als grapje tijdens koop hadden gemaakt. Dus die limburgse vlaai was echt een verrassing. Gewoon een bedrijf waar iedere klant, er één is. Ga zo door team van auto Hunnekens

John

Andere auto gekocht tegen een prima prijs. Mooi op tijd afgeleverd . Auto werd zorgvuldig met ons samen geïnspecteerd. Kleinigheid werd nog gevonden dat binnenkort wordt opgelost. Goed en prettig geholpen.