title
title

Auto Livo

Oastkern 41, 9288 XJ KOOSTERTILLE

Openingstijden

Over ons

Welkom op de pagina van Auto Livo. Auto Livo is gevestigd in het mooie Kootstertille te Friesland. Auto Livo biedt u een gevarieerd aanbod occasions, in het prijssegment tot 10.000 euro. Iedere occasion wordt vooraf geïnspecteerd op eventuele gebreken alvorens deze u wordt aangeboden. Tevens wordt iedere occasion vooraf gereinigd en gepoetst. Natuurlijk kunt u bij ons uw eigen auto inruilen en kunnen wij u bij het aanschaffen van een nieuwe auto verschillende zekerheidspakketten (garantie) aanbieden, vraag hiervoor naar de verschillende mogelijkheden. Bent u op zoek naar een autobedrijf met een no-nonsense mentaliteit, dat zekerheid biedt en gaat voor 100% tevredenheid van de klant, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kom vrijblijvend eens langs in onze showroom, u bent van harte welkom.

Nieuwste aanbod
,,
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Rikus

Naar mijn mening is de omschrijving zoals hiervoor aangegeven, voldoende weergave van de wijze waarop ik de verkoper/eigenaar beoordeel.

Sjouke

Nu voor de 2e keer een auto bij Jacob gekocht. Wederom een plaatje. Alles staat er super netjes bij en vooral de manier waarop bij Auto Livo de auto's worden gepresenteerd is top, maar ook de gemoedelijkheid spreekt ons erg aan. No nonsens en vriendelijk. Aanrader.

Gerda

Bij aankomst direct goede indruk. We kwamen voor een goedkopere auto, maar ook die stond er als nieuw bij. Vriendelijk geholpen.

Toon alle reviews

Contact

Auto Livo

J. Wijnsma

Oastkern 41
9288 XJ KOOSTERTILLE
www.autolivo.nl
Openingstijden

Afdeling verkoop.

Ma
13:0017:30Uur
Di
09:3017:30Uur
Wo
13:0017:30Uur
Do
09:3017:30Uur
Vr
09:3017:30Uur
Za
10:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder