Auto Livo

Oastkern 41, 9288 XJ KOOSTERTILLE

Openingstijden

67 beoordelingen

4,8

67 Reviews

Rikus

Naar mijn mening is de omschrijving zoals hiervoor aangegeven, voldoende weergave van de wijze waarop ik de verkoper/eigenaar beoordeel.

Sjouke

Nu voor de 2e keer een auto bij Jacob gekocht. Wederom een plaatje. Alles staat er super netjes bij en vooral de manier waarop bij Auto Livo de auto's worden gepresenteerd is top, maar ook de gemoedelijkheid spreekt ons erg aan. No nonsens en vriendelijk. Aanrader.

Gerda

Bij aankomst direct goede indruk. We kwamen voor een goedkopere auto, maar ook die stond er als nieuw bij. Vriendelijk geholpen.

Femke

Na wat googelen uiteindelijk via Autotrack bij Auto Livio terecht gekomen. Ik ben niet echt thuis in de autowereld en vind het dus ook lastig in te schatten of ik ergens goed aan doe of niet. Echter, toen ik Jacob de hand schudde, wist ik eigenlijk al dat het goed zat. Jacob beschikt over goede dosis vakkennis, humor, en empathie. Als je het mij vraagt dé ingrediënten om in 2023 een succesvol bedrijf te runnen. Ik ben dan ook bijzonder positief gesteld over het algehele verkoopproces en zou iedereen eenzelfde (pure) ervaring gunnen. Jacob; het allerbeste, ook met de familie, en wie weet tot weerziens! Femke

Rudy

Bij aankomst zagen we een mooi pand en toen we binnenkwamen stonden er in onze ogen vele mooie auto's. Jacob (de eigenaar) is sociaal en zeer bevlogen. Ik was alleen en ben nog naar auto Joure gereden om een soort gelijke auto te bekijken maar ben een dag later met m'n vrouw terug geweest en die vond de Volvo (XC60) heel erg mooi. Voor mij hebben we prima handel gedaan en hebben we de auto gekocht.

Ciprian

Bij Auto Livo een auto gekocht die was ingeruild. Moest van ver komen maar door de foto's in de advertentie toch de moeite gedaan anderhalf uur vanuit Almere de rit te maken. Ook omdat het contact over de telefoon goed was. Auto had een krasje op de achterklep, maar werd eerlijk vermeld. Een hele nette auto voor een goede prijs. Ik weet waar mijn volgende auto weer weg komt.

Arjan

Via marktplaats kwam ik in Fryslân terecht bij Jacob. Telefonisch contact verliep goed en het voelde vertrouwd. Ik ging voor de VW Golf 2.0 tdi stationwagen en na een proefrit had ik besloten dat dat de auto is die ik wilde. Een week later kon ik de auto ophalen. Zo blij als een kind reed ik 180 km terug naar huis. Papierwerk en overschrijven wordt terplekke gedaan en gaat heel snel. Bij mijn volgende auto zal ik zeker eerst de website van auto Livo bekijken voor het aanbod

Ronald

Sinds oktober 2021 heb ikzelf een renault scenic bij livo gekocht,wij zijn dik tevreden met deze auto ook mijn zoon en broer hebben hier inmiddels een auto gekocht allen zijn dik tevreden over hoe deze garage mensen behandeld en een eerlijke verkoper is dat vooraanstaand. Kortom voor een ieder ga gerust hier een auto kopen zeker een aanrader. (En de koffie staat klaar). Ronald.Huisman

Koen

Bij binnenkomst werd duidelijk dat we van ver kwamen en we werden zeer hartelijk ontvangen. De auto waar we voor kwamen is een Leuke auto met een eerlijk verhaal. Duidelijk en goed afspraken maken. Eindelijk een bedrijf waar je met een goed gevoel en een goede auto wegrijd.

Jorgo

Wij hebben ver gereden om een Mazda 6 te bekijken met hoge verwachtingen. Jacob (eigenaar) belde zelfs van te voren nog om wat details m.b..t status van de auto door te spreken om te voorkomen dat we eventueel voor niks reden. Dit was iets heel minimaals (droogte scheurtje in het dashboard). De moeite en service om van te voren te bellen is enorm gewaardeerd. Eenmaal aangekomen blijkt dat wat hier op de review pagina al staat klopt! Een mooie ruime, schone ruimte met veel verschillende auto's. Jacob neemt echt de tijd voor je op een positieve manier. Geen sales gepush. Achteraf bleek redelijk snel de accu niet meer te zijn wat het ooit was. Jacob is een man van zijn woord en heeft dit keurig opgelost door de een nieuwe accu te betalen. We zijn nog steeds erg tevreden met de auto.