Bekijk nu uw favorieten.

705 beoordelingen

4,1

705 Reviews

Michel

Op de bonnefooi naar dit bedrijf gekomen; verrassend autobedrijf, vriendelijke ontvangst, rustig rond kunnen kijken.. Tijdens kopjje koffie gewacht op adviseur met uiteindelijk goed gevoel en goede deal naar huis. Zeer goede service van Stefan Zaal bij de afwerking tijdens het ophalen van onze auto.

Han

Heb n andere auto gekocht na een kleine electrische storing gestrand op de terugweg zijn zeer snel weer op weg geholpen. De auto is twee dagen later gerepareerd terug gebracht bij ons thuis en hebben de leenauto mee terug genomen. Kortom wat belooft word word ook waar gemaakt.

Rogier

Fijn dat ze de auto netjes en snel konden leveren.

Marga Keuning

Op 7 augustus bij Chris Koelewijn van Smeeing een opel CrosslandX gekocht. We hadden nog nooit eerder een gebruikte auto gekocht. Soms zijn dingen voor verkopers vanzelfsprekend maar voor ons is dat niet altijd zo. Er zat geen antenne op het dak bij het ophalen. We kregen er alsnog eentje mee. Na een paar dagen ontdekten we dat de hoedenplank ontbrak. Deze is door Chris keurig nagestuurd na constatering dat er wel mee geadverteerd was. Ook de mattenset ontbrak. Helaas moesten we die zelf aanschaffen. Al met al viel het uiteindelijk allemaal reuze mee. Alles werd toch keurig opgelost. We zijn goed en vriendelijk geholpen door Chris. Geen druk of gehaast. De auto rijdt heerlijk en we zijn tot nu toe zeer tevreden!

Edwin

Keurig en netjes op kleine puntjes na die goed opgepakt worden en waar iets mee gedaan wordt

Marco

Fijn geholpen met acceptabele inruilprijs

Marinus

Correct spontaan en houd zich aan de afspraak. Eerste reactie na aanmelding via internet , snelle reactie, keurige ontvangst bij kijken naar de auto. Gewoon doen wat je afspreekt. Goed.

Ricardo

ben super goed geholpen door Chris Koelewijn. ben netjes te wordt gestaan door de telefoon en ook bij het bedrijf zelf. Alle afspraken die we gemaakt hadden werden keurig netjes na gekomen. een super bedrijf bedankt Chris Koelewijn en je collega's voor de goede service

Kees

Niks dan lof over Auto bedrijf Smeeing zijn héél goed geholpen door verkoper Joey Kam zowel met de aankoop als met de aflevering van onze Renault Twingo beveel dit zeker bij een ieder aan goede vriendelijke uitleg goede service en lekkere koffie ook complimenten voor de lieve dame in de Pub. Wij zullen bij een toekomstige andere aanschaf zeker naar Auto bedrijf Smeeing gaan voor ons niet bij de deur maar zeker de moeite waard zowel in keuze van auto’s als in het vertrouwen dat je moet hebben bij een aankoop van een auto. Echt super bedankt nogmaals Joey Kam. Groetend, familie Lamers .

Axel

Onlangs een Mercedes gekocht bij Auto Smeeing in Soest. Na de wagen online gezien te hebben, direct contact opgenomen en de volgende dag al een proefrit kunnen maken! Ook de inruil ging netjes en soepel, kortom de gehele aankoop vlekkeloos verlopen. Zeer goed geholpen door Dhr. Koelewijn en op de afgesproken datum werd de auto netjes verzorgd afgeleverd. Kortom zeer tevreden over de service en het goede contact. Zeker een aanrader.