Auto Vreman

Marconistraat 33, 6902 PC ZEVENAAR

Nieuwste aanbod
,,
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Nienke

Een paar dagen geleden ben ik hier langsgekomen om mijn koplamp te laten vervangen, dit moest helaas tussendoor komen terwijl ik onderweg was naar mijn werk. Angstig voor de tijd die het me zou gaan kosten ben ik de garage binnen gestapt en ik werd gelijk vriendelijk ontvangen! Er werd me een heerlijk kopje koffie aangeboden. Ook werd er meteen geregeld dat mijn koplamp vervangen werd en stond ik binnen vijftien minuten weer buiten. Kortom, een razendsnelle service en vriendelijk personeel!

Ria

We komen er al jaren, fijne sfeer en goede service. Ze geven goed advies en bij reparaties is er altijd eerst telefonisch overleg. Personeel is altijd vriendelijk en je bent altijd welkom, ook voor de kleine dingen. Bv. Beetje lucht in de banden.

Guus Dicker

Onlangs een auto gekocht bij Vreman Auto Zevenaar, netjes en proffesioneel geholpen. Auto stond er prima bij, service is zoals ik ben gewend, erg goed. Problemen worden indien mogelijk direct opgelost, en anders probeert men er alles aan te doen om het zo snel mogelijk naar tevredenheid op te lossen. Ben al jaren met veel tevredenheid klant, zijn altijd bereidbaar om hulp te verlenen als je wat hebt, en ondanks dat het bedrijf maar groeit blijft de persoonlijke benadering zoals die altijd is geweest.

Toon alle reviews

Contact

Auto Vreman

Rene Vreman

Marconistraat 33
6902 PC ZEVENAAR
www.autovreman.nl

Contact aanbieder