Auto Vreman

Marconistraat 33, 6902 PC ZEVENAAR

950 beoordelingen

4,5

950 Reviews

Nienke

Een paar dagen geleden ben ik hier langsgekomen om mijn koplamp te laten vervangen, dit moest helaas tussendoor komen terwijl ik onderweg was naar mijn werk. Angstig voor de tijd die het me zou gaan kosten ben ik de garage binnen gestapt en ik werd gelijk vriendelijk ontvangen! Er werd me een heerlijk kopje koffie aangeboden. Ook werd er meteen geregeld dat mijn koplamp vervangen werd en stond ik binnen vijftien minuten weer buiten. Kortom, een razendsnelle service en vriendelijk personeel!

Ria

We komen er al jaren, fijne sfeer en goede service. Ze geven goed advies en bij reparaties is er altijd eerst telefonisch overleg. Personeel is altijd vriendelijk en je bent altijd welkom, ook voor de kleine dingen. Bv. Beetje lucht in de banden.

Guus Dicker

Onlangs een auto gekocht bij Vreman Auto Zevenaar, netjes en proffesioneel geholpen. Auto stond er prima bij, service is zoals ik ben gewend, erg goed. Problemen worden indien mogelijk direct opgelost, en anders probeert men er alles aan te doen om het zo snel mogelijk naar tevredenheid op te lossen. Ben al jaren met veel tevredenheid klant, zijn altijd bereidbaar om hulp te verlenen als je wat hebt, en ondanks dat het bedrijf maar groeit blijft de persoonlijke benadering zoals die altijd is geweest.

Guus Dicker

We zijn al jaren klant bij Auto Vreman in zevenaar, en dit tot volle tevredenheid. Vandaag de aangekochte Volkswagen T-Cross opgehaald, zoals gezegd uitstekend geholpen door Ewald, goed begeleid en een leuke attentie ontvangen. Auto zag er keurig netjes uit, mooi gepoetst, gewassen en van binnen schoongemaakt. Ook alle afspraken nagekomen, dus in een zin, helemaal blij......

Daniel

Al een aantal jaren en tot op de dag van vandaag totaal geen spijt gekregen om met ons complete wagenpark over te stappen naar AutoVreman! De contacten zijn laagdrempelig en er wordt van verkoop tot onderhoud echt met ons meegedacht. Team AutoVreman; Dank voor de reeds verrichte service en ga zo door waarmee jullie vele klanten in de toekomst zullen verblijden!

Jerre

Auto's zijn voor mijn collega's een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Ewald begrijpt dit als geen ander. Hij adviseert bij de aanschaf, komt met suggesties en maakt van de aflevering een beleving. Het onderhoud verloopt ook naar wens. Verder ontwikkelt Auto Vreman zich constant. Dat sluit aan bij hoe wij ons als bedrijf ontwikkelen. We spreken dezelfde taal.

Elif

Klantvriendelijke personeel, snelle terugkoppelingen, meedenkend, betrouwbaar. Zij staan achter hun occasions en wordt eerlijk gecommuniceerd. Totaal geen spijt dat wij twee uur moesten rijden voor een proefrit! Helemaal geslaagd… Zeker een aanrader!

Romy

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe auto en ik had bij verschillende bedrijven proefritjes gereden, maar de service bij Auto Vreman sprong er echt uit! De auto was netjes in orde, en voordat ik de auto kon ophalen hadden ze tevens nog een APK keuring gegeven en nieuwe banden etc. erop gezet. Mijn auto ziet er uit alsof ik de eerste eigenaar ben, echt super! Maar daarnaast ben ik dus ook erg tevreden over de service, iedereen is erg behulpzaam en vriendelijk. Je krijgt persoonlijke aandacht, iets wat ook super belangrijk is bij het kopen van een auto.

Jan

Wij komen al jaren bij dit bedrijf en zijn, worden altijd goed geholpen. Ook al zijn er zaken die naar jou mening niet goed zijn gelopen, het wordt altijd heel goed opgelost en dat is voor ons veel waard. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en prijstechnisch zitten ze zeer zeker niet aan de hoge kant. Al met al, voor ons is dit bedrijf prima voor de aankoop, inruil en onderhoud van onze auto's. Dat heeft er ook toe geleid dat ik voor mijn bedrijf hier de auto's heb aangeschaft. Uitstekende service, haal/breng en bij pech onderweg.

Jan

Na problemen met de “oude” auto heeft Vreman een andere auto voor ons gezocht en gekocht Wij zeiden wat we wilde hebben zij zorgde er voor