Auto Witjes

Industrieweg 26, 6662 PA ELST

Over ons

Auto Witjes is sinds de start in 2009 gevestigd in Elst (Overbetuwe). Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en richten ons voornamelijk op de in- en verkoop van jong gebruikte personenauto’s. Onze leveranciers zijn hoofdzakelijk merkdealers en particulieren. Door gericht voertuigen in te kopen en juist niet in grote aantallen kunnen we kwaliteit bieden omdat elke auto individueel wordt nagekeken en ingekocht. Is uw interesse gevallen op één of meerdere van de aangeboden occasions, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen voor een bezichtiging! Tevens ruilen wij ook uw auto in, zodat u direct kunt overstappen naar de nieuwe auto. WhatsApp contact is elke werkdag mogelijk tot 21.00 uur. Graag tot ziens in Elst!

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Fam.

Goed geholpen bij de aanschaf van onze auto. Bedrijf is duidelijk over de herkomst en geschiedenis van de auto's, geen onduidelijkheden. Zeer prettig contact gehad en komt zeker betrouwbaar over.

Nicky

We kwamen kijken voor de ene auto en gingen na een nachtje slapen toch met een andere naar huis. Een ongedwongen sfeer en een behulpzame eigenaar maken het kiezen tot een fijne ervaring.

Daniel

Via een grote website terecht gekomen bij auto witjes. Prettig contact, fijne service en een eerlijke gang van zaken.

Toon alle reviews

Wij bieden

Financiering & verzekering
Inkoop
Vervangend vervoer

Contact

Auto Witjes

Teun Witjes

Industrieweg 26
6662 PA ELST
www.autowitjes.nl

Contact aanbieder