Auto Witjes

Industrieweg 26, 6662 PA ELST

443 beoordelingen

4,5

443 Reviews

marcel

Tot zover waren er 92 beoordelingen over dit autobedrijf. Ik heb ze niet allemaal gelezen, de meeste wel. Ik sluit me aan bij alle beoordelingen die ik heb gelezen. Er is geen woord aan gelogen. Topzaak wat kwaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt.

Fam.

Goed geholpen bij de aanschaf van onze auto. Bedrijf is duidelijk over de herkomst en geschiedenis van de auto's, geen onduidelijkheden. Zeer prettig contact gehad en komt zeker betrouwbaar over.

Nicky

We kwamen kijken voor de ene auto en gingen na een nachtje slapen toch met een andere naar huis. Een ongedwongen sfeer en een behulpzame eigenaar maken het kiezen tot een fijne ervaring.

Daniel

Via een grote website terecht gekomen bij auto witjes. Prettig contact, fijne service en een eerlijke gang van zaken.

peter

vriendelijke verkoper

Pascal

Ik kocht bij Teun een peugeot 208 en hij nam alle tijd, ik mocht zelfs de auto op de brug nakijken of deze geen gebreken had. Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Als je op zoek bent voor een mooie jonge auto kan ik je dit bedrijf zeker aanbevelen.

Theo

Uitstekende service en auto volledig naar wens.

martin

was en warm bad en zeer vertrouwd!!!!!! Je moet steeds wel weer een hap geld toe betalen,wij hadden elektrisch wat zeer goed beviel en helaas de afstanden waren te kort om te kunnen rijden. regering zet je steeds weer op verkeerde been helaas!!!!!!!!!!!!!!

Jos Ramaker

Nette import auto’s uit o.a. Denemarken, goede service

Jan

In augustus heb ik onze Ford Focus Active hier gekocht. Hele nette auto met weinig kilometers. Teun geeft je alle tijd om de auto te bekijken en een testrit te maken. Ook vragen worden keurig beantwoord. De koop was snel gesloten. Ook de voorwaarde van een aankoopkeuring van de eigen Ford garage was geen probleem. Nu in december inmiddels 7.000 kilometer verder en nog steeds meer dan tevreden. Ik kan iedereen een reisje naar Elst aanbevelen.