Bekijk nu uw favorieten.

Autobedrijf Cortenbach B.V.

Napoleonweg 27, 6086 AB NEER

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Leo

Cortenbach is een familiebedrijf dat vertrouwen als leverancier uitstraalt. Cortenbach heeft diverse compacte campers in de verkoop. Het zijn jonge exemplaren met geen of weinig gebruikssporen. De prijzen zijn redelijk. Wij hebben er een hele mooie camper gekocht waar we zeer tevreden mee zijn. De klantvriendelijkheid is goed. Door de Coronacrisis kon de aflevering maar zeer summier zijn, maar we hebben de afspraak op een later moment nog een keer terug te gaan. Mede daardoor is de service en deskundigheid nog lastig te beoordelen maar daar hebben we wel alle vertrouwen in. Als je een compacte camper zoekt zou ik zeker een keer bij Cortenbach langs gaan.

03.04.2020

John

Onlangs een mazda cx5 gekocht. Bij thuis komst bleek de krik en moersleutel te ontbreken. Contact gezocht met garage cortenbach en deze hebben mij een krik en moersleutel toegestuurd. De onderhandeling ging vlot. Ze hebben mooie occasions voor een mooie prijs. Ook de aflevering ging prima halve tank benzine en een onderhouds beurt. Geen afleverings kosten. Gewoon een garage waar je weet waar je aantoe bent.

16.03.2020

Niki en Stellina

Autobedrijf Cortenbach heeft zich netjes aan de afspraken gehouden. Vanaf het moment van de proefrit tot aan het uitzwaaien bij de poort hebben ze ons uitstekend, persoonlijk en vriendelijk geholpen. Oh en laten we dan niet vergeten te vertellen dat we ook nog een leuk presentje hebben gekregen!

29.01.2020

Toon alle reviews

Contact

Autobedrijf Cortenbach B.V.

Coen Cortenbach

Napoleonweg 27
6086 AB NEER
cortenbach.eu

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie
100% onderhouden
100% onderhouden
Meer informatie