Autobedrijf Cortenbach B.V.

Napoleonweg 27, 6086 AB NEER

110 beoordelingen

4,8

110 Reviews

Mustafa Kirkil

I bought my first car from this company. They gave me a very nice car. I was very pleased. The staff was friendly and helpful. The gift was also nice. If I buy a car again, I will buy it from this company. thanks a lot ..

Henk

Gisteren mijn Mazda CX5 opgehaald.We zijn heel leuk ontvangen en hebben een super uitleg gekregen van Steven. Alles is goed afgehandeld.ook de eigenaar is een sympathieke man. Groetjes. Henk

Peter

De door mij gezochte auto gevonden bij autobedrijf Cortenbach. Heel fijn, vriendelijk geholpen door dhr. Coen Cortenbach. Hij had alle tijd voor mij om mijn vragen te beantwoorden. Proefrit gemaakt en auto gekocht. Bij de aflevering waren alle afspraken ( beurt en apk) netjes nagekomen. Mooie strik op de auto en een leuke attentie bovendien. Duidelijke uitleg door medewerker over alle functies en uitrusting van de auto. Dit bedrijf is zeker een aanbeveling waard.

Walter

Onze volgende auto, Hyundai Tucson. De koop met inruil ging uitstekend. Als de aflevering en eventuele nazorg net zo goed zijn, dan blijven de 5 sterren zeker staan. Coen en collega (naam is mij even ontgaan) bedankt tot nu toe. Update: De auto opgehaald. Wij werden ontvangen met een kopje koffie, de auto stond met een strik er omheen klaar en voor ons was er extra nog een leuke attentie. Erg prettig om je als het ware ‘ thuis’ te voelen. Wij zijn met vertrouwen in het bedrijf en de auto vertrokken. Prima! De 5 sterren blijven dus staan!

Mathijs Coenen

de eerste indruk bij Cortenbach ging eigenlijk een beetje stroef, maar dat ging snel weer over toen we dacht ik elkaar wat beter leerde kennen het was ook oud tegen jong ! ik moet zeggen dat de beloften en de service prompt werden uitgevoerd zo ik niet anders kan de cijfer 10 gewoon een eerlijke besluit is en dat ik heel tevreden ben met de aanschaf van mijn Q5 Audi waar ik na zestig jaar Audi gereden heb met mijn hybride want dat was mijn insteek ik erg blij ben en vertrouwen heb in garage Cortenbach....!

Ben Orbons

Wij hebben bij autobedrijf Cortenbach inmiddels de tweede Mazda CX5 gekocht. Met de eerste auto bijna 6 jaar uitstekend gereden. Slechts een klein mankementje aan de verwarming gehad dat door dit bedrijf meteen vakkundig werd opgelost. Wij hadden er dan ook alle vertrouwen in om bij dit bedrijf een tweede auto te kopen. Eigenaar Coen Cortenbach is een zeer betrouwbaar, eerlijk en vakkundige verkoper en wij kunnen zijn bedrijf alleen maar met het cijfer 10 waarderen.

Rik

Waar kan men nog zomaar even binnenrijden om lichten af te laten stellen? Juist, bij Autobedrijf Cortenbach... simpel geregeld via Whatsapp voor het afspreken van het tijdstip, binnenrijden en binnen 10 minuten weer onderweg! En de rekening? Daar koop je tegenwoordig geen ijsje meer voor :-) Gewoon top geregeld, aanrader!

Jos

De eigenaar heeft een zeer prettige houding. Komt professioneel en kundig over. We zijn erg blij met onze aankoop.

Mark

Prachtige volvo xc90 gekocht. Alles naar wens. Vlot geregeld. Soepele overdracht.

Petra

Ik wist wat voor auto ik wilde, en die stond bij Cortenbach. Maar 2.5 uur rijden! Dus foto’s uitgewisseld en heel prettig telefonisch contact met Coen. Mijn auto ingeruild, op goed vertrouwen wederzijds. Nog nooit een auto gekocht zonder hem eerst te hebben gezien maar dat kan ik nu dus aanraden, bij Cortenbach prima bevallen! Bedankt Coen! Groetjes vanuit (het mooie) Noord Holland aan de kust! Petra vd Meer