Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf De Wildt

Autobedrijf De Wildt

Venneperweg 389, 2153 AA NIEUW-VENNEP

Openingstijden

Over ons

Autobedrijf de Wildt is gespecialiseerd in de merken Toyota en Lexus, bestaat al meer dan 65 jaar en is een begrip in Nieuw Vennep en omstreken! Ons bedrijf beschikt, naast een showroom, ook over een werkplaats. Hier kunt u terecht voor de volgende diensten: - APK - Aircoservice - Ruitreparatie - Ruitvervanging - Koeriersdiensten - Ramen blinderen - Regulier onderhoud - Professioneel poetsen - Zomer- en winterbandenopslag - Schadeherstel, afwikkeling en taxatie - Carkit, cruise control en alarm inbouw

Reviews

Han

Op naar Nieuw-Vennep om mijn bejaarde auto in te ruilen voor een \"nieuwe\" 15 jaar (!) jonge Toyota Corolla 1.6. automaat met, ondanks de leeftijd, een ongelofelijk lage km. stand. Aan de auto hing desondanks een voor mij behoorlijk prijskaartje, maar de Vennepse sloopregeling voor mijn auto en de uitstekende staat waarin de Corolla verkeerde deden mij overstag gaan. Op de eerste de beste dag weigerde de auto echter dienst en na een paar stroomstoten voor de accu reed ik meteen naar garage de Wildt. Na het doormeten van de accu was er twijfel over het wel of niet vervangen ervan, maar ondanks de niet te verklaren oorzaak, werd er toch een nieuwe accu geregeld en kon ik na een kop koffie weer huiswaarts. Over service en garantie gesproken... Ik heb er inmiddels al een aantal ritjes opzitten, en ben in deze korte tijd al een zeer tevreden Toyota-rijder geworden.

15.03.2019

Anna

Ik ging voor reparatie en schadeherstel aan mijn Toyota Yaris. Het was een hele zoektocht naar de oorzaak waarom de accu steeds leeg liep. De wijze waarop werd meegedacht en de rust die de medewerkers toonden was zeer plezierig. Mijn ervaring: Het is steeds moeilijker om de service te vinden die vroeger zo ‘normaal’ was. Bij deze garage is hij volop aanwezig. Om kosten te sparen werden gebruikte onderdelen gezocht, wat wil je nog meer!?

19.02.2019

Henk

Mooie auto’s en goede service. Prettig in de bespreking en onderhandeling. Prima aflevering en adviezen Top en zeer tevreden met auto en bedrijf.

12.02.2019

Toon alle reviews

Onze merken

Officiële merkdealer

Lexus
Toyota

Universeel autobedrijf

Daihatsu
Honda
Hyundai
Kia
Mazda
Mitsubishi
Nissan
Subaru

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autoruiten
Bandenservice
Financiering & verzekering
Inkoop
Merkdealer
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Sleepdienst
Spuiterij
Vervangend vervoer
Vrijwaring
Werkplaats

Contact

Autobedrijf De Wildt

Rob de Wildt

Venneperweg 389
2153 AA NIEUW-VENNEP
www.autodewildt.nl
Openingstijden

Service

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:0017:30Uur
Za
09:0015:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie
NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie