Autobedrijf De Wildt

Venneperweg 389, 2153 AA NIEUW-VENNEP

Openingstijden

135 beoordelingen

4,7

135 Reviews

Martin

Op basis van de positieve reviews ben ik bij De Wildt uitgekomen om een grote beurt voor mijn Lexus CT te laten uitvoeren. Van het maken van de afspraak tot het afhalen na de servicebeurt kan ik de positieve reviews alleen maar bevestigen. Ze hebben verstand van zaken en geven je het gevoel dat ze blij zijn dat je klant bent/wordt. Daar kunnen de grote dealerbedrijven nog wat van leren. Alles goed geregeld, leenauto mee en alles voor een goede en realistische prijs. Kortom; alles prima en tevreden!

Anita Teeuwen

Hebben echt Hart voor de zaak!

Hans Reckman

Nette garage, goede monteurs die weten waar ze over praten.

Pieter H.J. van Breemen

Ik denk dat bovenstaande uitspraak voldoende zegt over mijn mening omtrent Autobedrijf De Wildt. Hartelijke groeten Pieter H.J. van Breemen

Martijn

Wij hebben een prachtige Toyota MR mogen kopen bij Autobedrijf de Wildt. Alle punten die zijn aangepakt om de auto zo goed als nieuw af te leveren zijn bijzonder. Tot op de kleine sierdopjes op de plastic motorafdekking moesten kloppen. Hoe toyotafiel kan je zijn, nou zo dus! Naast deze service gewoon ouderwets vriendelijk, nemen de tijd, eerlijke prijzen en staan voor hun product. Het is dat ik ze niet onze oude Mercedes wil inruilen omdat ik ze daarmee te kort doe, maar anders zou onze Daily ook daarvandaan komen. Hoe dan ook, betrouwbaar, goed adres, zonder aarzeling weer kopen daar.

Nick S.

Het is zo lastig om in Covid tijden je hoofd boven water te houden. Maar wat doet Autobedrijf De Wildt dit toch goed. Gewoon lekker normaal gebleven. Nu voor de tweede keer een auto gekocht bij dit fantastische bedrijf. Service staat helemaal boven aan, geen vraag is teveel. En alle medewerkers zijn gigantisch vakkundig. Rob had een mooie Hybrid Yaris voor ons klaar staan uit 2013. Het wagenpark had namelijk weer een update nodig. Top afgeleverd, en rijd natuurlijk fantastich.

Frank

Met veel plezier bij dit kleine familiebedrijf een Toyota Auris uit 2015 aangekocht. Bij de verkoop kregen we een eerlijk en open verhaal t.a.v. de Toyota, maar ook m.b.t. de door ons in te ruilen auto. Aflevering was perfect, auto super schoon en alle vooraf gemaakte afspraken waren nagekomen. Bij vragen over de auto na de aankoop werd ook ruim de tijd genomen, met andere woorden, de service staat hoog in het vaandel en wordt waargemaakt.

Leslie

Heb in verleden diverse merk gereden. Tot ik een Toyota te leen kreeg en pats boem schot in de roos. Rijd nu al sinds 1998 Toyota.

Ilona

Hele fijne en corona proof ervaring hier. Familie bedrijf met een lange en goede trackrecord en een super vriendelijke service. Ik ben dik tevreden met zowel mijn prachtige auto als de goede service hier.

M&C

Warm welkom, goede koffie, persoonlijk contact, prettig gesprek, deskundig advies, topservice, fijne deal en een geweldige auto rijker! Een zeer tevreden klant!